2777
2789
عنوان

نمیخوام خواهرم ک تازه زایمان کرده بیاد خونه مون

| مشاهده متن کامل بحث + 4295 بازدید | 202 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقااااا

حالا منم خواهرم زایمان کرد تا ۴۰ روز پیش ما بود اما شوهرش راه دور سرکار بود 

ایشالا شمام اگر موند به خواهرت بگو شوهرش رد کنه بره چون سخته درکت میکنم

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....
2805
اگر شوهرش بمونه واقعا سخته منم مجردم وقتایی ک دامادامون میان خیلی اذیت ام

آخه مثل اینکه 40 روز میخواد بمونه ، از طرفی شوهرش نمیشه که 40 روز پیش زنش نباشه. 

ولی واقعا نمیدونم چرا خونه خودشون نمیمونن تا اطرافیان برای کمک پیششون برن؟ 

خونه خودشون خیلی بهتره. 

۱۷ تا کاربری دارم عزیزم آمار اشتباه نده😃

کاری به کسی ندارم از بحث تون خبر ندارم ولی ببین چیکار کردی که۱۷ بار لغو کاربری شدی آبجی 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

کاری به کسی ندارم از بحث تون خبر ندارم ولی ببین چیکار کردی که۱۷ بار لغو کاربری شدی آبجی

عزیزم ربطی به کاری کردن نداره

اکثرش به خاطر مسائل سیاسی و قومیتی لغو شده

اینجا هم جهت تاپیک ها و اینکه نی نی بارها کدوم سو هستن کاملا مشخصه

و اینکه اینجا تا بگی همه چیز زندگیم عالیه دشمن میشن و یار جمع میکنن😃

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
عزیزم ربطی به کاری کردن ندارهاکثرش به خاطر مسائل سیاسی و قومیتی لغو شدهاینجا هم جهت تاپیک ها و اینکه ...

آها 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

خوب اون خونه خودش هم هستمن معذب میشم۴۰ روز باید تحملشون کنمپیش شوهر خواهرم لباس مناسب بپوشمبابا سخته

داری سختش میکنی،خواهرت دوهفته بمونه کافیه،بعد شوهرش که همش اونجا نمیمونه،میره خونه مادر خودش،سرکارش.لباسم معمولی بپوش 

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
گفتم که به وقتش خبر این اکانتت هم به دستم رسیده فقط آماده باش 🤫@دختر_قهوه_فروش @مامان_پسرکوچولو ...

🤣🤣👍🏻جیگرمنی

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

من فقط سوال پرسیدم دوست عزیزشما عین چاله میدون دوستانم خبر کردی🤣🤣🤣

طرز حرف زدن تو چاله میدونیه ببین با رفیقای من در نیفت واسم مهم نی تعلیق بشم ولی جوری میشورمت که دیگه یاد نگیری هر زری رو به زبون بیاری حالا هرچقد میخوای تگ کن نی نی یارو خشکله

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

طرز حرف زدن تو چاله میدونیه ببین با رفیقای من در نیفت واسم مهم نی تعلیق بشم ولی جوری میشورمت که دیگه ...

@niniyar_5    

عزیزم لطفا این بچه ی زیر بیست سال که از آسیب های کودک همسری داره رنج میبره جمع کنید عزیزم

نمیدونم چرا گروه شدن ریختن رو سر من😃

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
@niniyar_5 عزیزم لطفا این بچه ی زیر بیست سال که از آسیب های کودک همسری داره رنج میبره جمع کنید عزیز ...

صد البته که به سن نیست به عقله که متاسفانه بهره ای ازش نبردی

شات های پیام هات هستن اگه کسی بخواد تعلیق بشه اون تویی نه من کاربر راز مامانی

2810