2777
2789
عنوان

داداشم مثل چی میترسه که مامانبزرگم دخترداییم رو ببنده به ریشش

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 63 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا برا داداشت ناراحت شدم سوسکی و یواشکی براش زن بگیرید

بخدا کلا تو فکر زن گرفتن نیست اصلا

مامانبزرگم ول نمیکنه

همش میگم فعلا مائده رو نشون کنین تا وقتی امادگیش رو پیدا کرد

اصلا حرف نمیفهمه این زن

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
بیشتر فکر کنم چونکه مادرش هی می‌گفت نیروان داماد خودمه(داداشم) و اینجور چیزا ی حس تلقین و مالکیت پید ...

منم همینو میگم انقد گفتن واس اون کاش مادرا بیشتر به فکر احساس دخترشونو باشند حالا این مادر فکر نمیکنه داداشت نگیره دخترشو دخترش ضربه میخوره 

تقصیر مادرش نباید فکر بچه رو پر میکرد انقد در گوشش وز وز کرده بچه هوایی شده

دقیقا همینو پست بعد بهتون گفتم 

ی سری خونه پدربزرگم دعوت بودیم همگی

داداشم یکم دیر رسید بعد زنداییم جلو همه آخه مهمون غیره ام داشتیم در آورد گفت نیروان جان خوش موقع رسیدی بیا که عزیزم مادرزنت دوست داشته بعدش هرهر خندید یکی از خانومای فامیل گفت لابد مادرزنش تویی پشت چشم نازک کرد گفت چرا که نه 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
منم همینو میگم انقد گفتن واس اون کاش مادرا بیشتر به فکر احساس دخترشونو باشند حالا این مادر فکر نمیکن ...

آره بیشتر دختر رو بی ارزش میکنن هر دختری شأن و شخصیت داره 

بخدا کلا تو فکر زن گرفتن نیست اصلامامانبزرگم ول نمیکنههمش میگم فعلا مائده رو نشون کنین تا وقتی امادگ ...

عزیزم داداشت خودش کسیو زیر نظر ندارع مثلا پارتنری چیزی ؟؟ 

وا چه پروعلف باید به دهن بزی شیرین بیاددختر مگه پنیر که قالب می‌کنن به بقیهحالا شاید دختره ام خوشش ن ...

فکر میکنن چون سنشون بیشتره باید تو همه چیز دخالت کنن

ی مدت زندایی های منم دنبال این بودن دخترشون ببندن به داداشم 🤦🏻🤦🏻من درکت میکنم کاملا اگه دوست دار ...

وای خیلی رومخه این قضیه

ادم انگار همیشه تحت تعقیبه

ب مامانبزرگتون بگین یکی دیگه رو برا داداشتون در نظر دارین و همو دوست دارن... اینجوری قانع نمیشن؟!

آفرین منم همینو میگم بنظرم اگه اسی داداشش پارتنر داره توی خانواده خودش علنیش کنه که پس فردا حرف و حدیث ها بخوابه

وای خیلی رومخه این قضیهادم انگار همیشه تحت تعقیبه

وای پستای بعدم بخون آخه سر سفره غذا ب داداشم میگه بیا که خوش موقع رسیدی مادرزنت دوست داشته بعد پست چشم نازک می‌کنه یکی از خانومای فامیل میگه لابد تو مادرزنشی اونم میگه چرا که نه😐

آفرین منم همینو میگم بنظرم اگه اسی داداشش پارتنر داره توی خانواده خودش علنیش کنه که پس فردا حرف و حد ...

قدیمیا اصرار ب ازدواج فامیلی دارن بنظرم و فکر میکنن چون دو نفر فامیلن پس باهم مشکلی ندارن و قطعا زندگی خوبی خواهند داشت..دوره زمونه عوض شده 

البته خوب یا بد بودن خواستگار ربطی ب فامیل بودن یا غریبه بودن نداره ولی خب فکر کنم کلا قدیمیا ازدواج فامیلی رو بیشتر میپسندن 

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :) ️ 
والا نمیخواد زن بگیره فعلا

باز تو خوبه من داداشم یکیو زیر سر داره به شوهرم گفته ولی مستقیم نه

بعد زنداییم تو‌جمع زنونه میگه حیف همه چیز تمومه پسرمون دیر زن بگیره پیر پسر میشه 😐😐😐😐😐😐😐😐۲۴ سالشه برادرم 

بعد مادربزرگ از همه جا بی خبر منم تایید می‌کنه نمیدونسته زن داییام برا خودشون میگن مادربزرگم داداشمو خیلی میخواد همیشه میگه برات بهترین زن رو میگیرم حالا بنده خدا شوخی می‌کنه بعد زنداییام ب خودشون میگیرن