2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
این فیلم devils رو کنجکاو شدممممماگه املاشو اشتباه ننوشته باشم البته

خیلییی باحال بودددد

فیلم faceoff نیکولاس کیج رو دیدی؟

این توی همین مایه هاست

ولی من اینو بیشتر دوست داشتم چوننن یه دلیل منطقی داشت علمی تخیلی محسوب نمیشد

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

اوففف فیلما یکی از‌یکی قشنگتر مرسی منو گیج کردین 😂❤ دمت گرم

خواهش گلمم♥️💕

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

نه ندیدممممجدا داره بهت حسودی میشه انقدر فیلم خفن دیدی😂😔

نه بابا اتفاقا من به نظرم فیلم باز محسوب نمیشم🤣🤣

این فیلم نیکولاس کیج زمان خودش ترکونددددد واقعااااااا

اونم اینطوری بود که دزده میاد پلیسه رو میدزده چند تا جراح میاره چهره هاشون رو باهم عوض میکنن خب این یکم بعضیا میگن چه مسخره دیگه هیکلاتون که عوض نشده فرم صورت که تغییر نکرده اصلا مگه میشههههه چنین چیزییییی

ولی فیلمه دیگه اگه قرار بود واقعی باشه که فیلم نبود💀💀🤣🤣🤣🤣🤣

ولی این فیلم شیاطین  devils دیگه نمیشد ازش ایراد این چنینی گرفت😂

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

😂حالا تو برو قسمت اولشو ببین روزی یه قسمت بشین قبل خواب اینا ببین

سیسی من جنبه این چیزا رو ندارم اخه

یه سریال شروع کنم تا خشتک تیتراژ پایانی سریال باید بشینم ببینم😂😂😂

2810