2777
2789
اره مهمه ک داشته باشی تجربی اگر هستی من کتاب دارم بدم بهت

متاسفانه تجربی نیستم انسانیم

یکی تو همین سایت قرار بود کتاباشو بهم بده عکسشون برام فرستاد ولی دیگه جوابمو نمیده

نمی‌دونم منظورت از موفقیت چیه ولی من اندازه‌ی دلخواهی درس نخوندم و تست نزدم و راضی بودم.تمرکزت رو بی ...

منظورم از موفقیت که تو ی دانشگاه قبول شم دانشگاه دولتی 

و این که در آینده ی کاره ای شم

دهم رو خراب کردم امسالو میخوام از ۲۰ درصد ۱۷   ۱۸ درصدشو ببرم

دوازدهمم ۳۰ درصده ۲۶   ۲۷ درصد ازش ببرم

کنکورم ۴۰ درصده همه ازش ی غول درست کردن میگن خیلی سخته باید تست کار کنیو نمیدونم چیو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صد در صد باید کتاب تست داشته باشی حتما چاپ جدید باشه

سیستان من نقطه ی امن فراموش شده...🌙 یک  جمع نکوشیده رسیدند به مقصد/یه قوم دویدند و به مقصد نرسیدند :) شهر من درگیر روز های سختیه شهر من زادگاه رستم دستان مهد زرتشت و کوه اوشیدا شهر تمدن 5هزار ساله شهر علم ،چشم مصنوعی شهر تالاب خشکیده ی هامون شهر تاکستان های فرسوده پر از گندم زار های خشکیده شهر فراموش شده ی من مث ماهی کوچولوی قرمزی که از اب دور افتاده داره تقلا میکنه واسه زندگی کردن واسه تپیدن شهر کوچیک فراموش شده ی من ،شهر کوچیک فراموش شده ی ایران منتظر ابه منتظر زندگیه... #جانفدا

سعی کن یا پی دی اف یا خودشو بخری 

حالا مثلا دست دوم شو بخری که قیمت مناسبه

نهایی هم سعی کن خیلی خوب بدی که خیلی تاثیر داره 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
2805
اره مهمه ک داشته باشی تجربی اگر هستی من کتاب دارم بدم بهت

سلام عزیزم کتاباتون چقدره قیمتش؟منم تجربی هستم و دنبال کتاب

عاشق لیمو هستم  اکثر وقت ها یه لیمو تو دستمه و دارم بوش میکنم  بهم احساس آرامش خاصی میده . البته ناگفته نماند که زخم معده هم گرفتم بخاطرش🍋🍋 

کجا هستی؟ منم یه سری کتاب دارم. 

من اصفهان هستم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 

سلام 

من کتابامدبرا کنکور ۱۴۰۰ 

دروس تخصصی ها همشون هستن و درس ها تغییر زیادی نداره 

قیمت هم براش نمیزارم زیاد 

میشه لبخند بزنی؟
منظورم از موفقیت که تو ی دانشگاه قبول شم دانشگاه دولتی و این که در آینده ی کاره ای شمدهم رو خراب کرد ...

دانشگاه با دانشگاه و رشته با رشته فرق داره.

اگه رشته و دانشگاه هم‌زمان مهمه برات مثلا حتما روان‌شناسی یا حقوق دانشگاه تهران می‌خوای آره تست خیلی کمک کننده است ولی صرفا دولتی بودن یا هر رشته‌ای نه.

تمرکزت رو هم بذار رو دروس ضریب بالا مثل فنون و ریاضی.

اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 می‌شه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سوره‌ی توحید بخونی؟ 🌱 می‌شه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر می‌دم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمی‌ده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 می‌دونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه می‌کنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق می‌کنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱

سعی کن بخری حتی شده دست دوم از سال ۱۴۰۰ به بعد اشکال نداره کتابا زیاد تغییر نکردن پسر داییم دست دوم مال یکی از دوستاشو خریده همش هفتصد هشتصد تومن جامع هستن ینی واسه سه پایه (خیلی سبز)  البته چاپ ۱۴۰۱هست

گاج تو برنامه سه تا کتاب رایگان میدهتراز برنامه تست رایگان دارهگاما تست رایگان داره

من هر درسی رو میخونم میرم تو سایت تراز تست زنی انجام میدم ولی میگم نکنه به درد نخوره

2810