2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

دست نذار رو دلم نمیدونی توچه بهشتی هستی خودت بی خبری من کلی خواهر دارم هممون عین دشمن خونیم باهم هیچکی تحمل اون یکی رو نداره فقط داریم هم دیگرو تحمل میکنیم اونمدبه زجر و زوووورر😑

بچها همینن دیگ بهم حسودی میکنن شاید شما زیاد ب کوچیکه توجه میکنی

ولی من بارداری خیلیییی بدی داشنم بارداری اولم بخاطر دخترم ک ۴ سالش بود تمها بود اقدام کردم ب بارداری واقعا افسردگی میگرف تنهایی حستو درک میکنم

به خوشی بیای دلبرم
یعنی همو دوس ندارین چرا اخه؟ خواهر ک خیلی خوبه

نه عزیزم از دور به شدت رویایی و حسرته والا خودمم نمیدونم هممون باه ضدیم و متنفر من خودمم چشم دیدن هیچکدومشون ندارم آرزوم بود تک فرزند بودم 😔

منم تکم

خیلی گاهی حس میکنم نیاز دارم یکی واقعااا هم راز من باشه ولی از ته دلم دوستم داشته باش میدونی مادر هستا اما بعضی چیزارو نمیشه گف 

مثلا خواهر باشه میدونی اونم مثل مادر ته خوبیت میخواد رفیقای الان معلوم نیست دوستن یا دمشن

نه عزیزم از دور به شدت رویایی و حسرته والا خودمم نمیدونم هممون باه ضدیم و متنفر من خودمم چشم دیدن هی ...

😔چنسالتون منظورم از رنج سنیاتون بعضی های اینجورین 

ولی بازم خواهره آدمه هرچی باش ته دلت دوستشون داری

2810