2777
2789

من یکساله با شوهرم عروسی کردم 

اکثر موقع ها خوبیم باهم ولی ی اخلاق بد داره توجه نمیکنه و همش سرش تو گوشیه امروز بدون هیچ فحش و توهینی بعش یکم غر زدم یهو پاشد صداشو برد بالا نزدیک بود برنه هی میگف لال شو زر زیاد میزنی انقدر دلم شکست 

من هیچ کسو ندارم این شهر  حتی اگه مامانمیناام بودن اصلا پشتم نیستن 

شوهرم از خونه زد بیرون و بعد دوساعت اومد برج زهر مار بود من دلم نمیخواد زندگیم خراب شه همینجور تو خونه میگشتم شام درست کردم هی قیافه گرفت براش تخمه بردم پرت کرد دستمو تحملم تموم شد لباسمو پوشیدم نیم ساعته اومدم  لباس فروشی که توش کار میکردم کلید داشتم درشو بستم صاحبشم درجریانه من هستم تو مغازش  کرکره رو دادم پایین  میخوام شوهرم زنگ زد ج ندم ولی میترسم اوضاع خراب تر شه واقعا تحملشو ندارم خیلی بهش خوبی کردم اما اون بی محلی میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خیلی تنهام اونم محلم نمیده که دیگه هیچی ...

برو خونه بهش محل نزار شب هم کنارش نخواب  نهار و شام هم درست کن براش اما کنارش غذا نخور  اینم آویزه گوشت کن وقتی شوهرت از بیرون میاد حده اقل تا ۱ ساعت غر نزن  و سرکوف نزن بعدش آروم با لحن گرم و صمیمی باهاش درد و دل کن لحنت دستوری نباشه برو خونه شانس نداری شوهرت یه انگ بهت میزنه خواهر