2777
2789

من وخواهر شوهرم تو یه آپارتمان زندگی میکنیم.. مادر شوهرم یه روز که رفتم خونشون جلوی من برداشت به پسرم گفت مادر سگ پدر سگ من هیچی نگفتم ولی دیگه نرفتم اونجا. پدرشوهرمم که یه بار دیوار خونمون نم برداشته بود اومد بهم گفت  شوهرت نیست نمیتونی به من بگی بیام. تو حیوانی باید علف بزارن جلوت بخوری منم خیلی بهم برخورد بهش گفتم حیوان تویی..الان دوماه که قطع ارتباط کردم باهاشون امروز مادرشوهرم سرزده اومد خونه سلام کرد منم به زور جواب سلامشو دادم به نظر شما باید با این خانواده چطور برخورد کنم چند وقت دیگه وقت عمل پسرم هست حتی نمیخوام برای عیادتش بیان خونم وقتی انقد بهم بی احترامی کردن ...الانم خیلی ناراحتم که چرا باوجود این که بهم بی احترامی وتوهین کردن چرا باز میاد خونه من به نظرتون به شوهرم چطور بگم که ناراحتم ازین وضع که منو درک کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا از پیششون بلند نمیشی؟

مادرشوهرم پیشمون نیست با خواهرشوهرم تویه آپارتمانیم باهم حرف نمیزنیم که اونم هرچند وقت یه بار کرم میریزه تو زندگیم شوهرم میگه الان شرایطشو ندارم بریم جای دیگه 

2805
مادرشوهرم پیشمون نیست با خواهرشوهرم تویه آپارتمانیم باهم حرف نمیزنیم که اونم هرچند وقت یه بار کرم می ...

باهاشون سر سنگین باش اومدن خونت برو تو اتاق بی احترامی کن تا نیان

ادمی ک بهت توهین کنه جوابش همینه

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
اصلا روی خوش نشون نده به هیچ وجه...تا نیان خونت

خیلی پرروتر از این حرفان من بارها محل ندادم ولی باز به هربهونه ای خودشو میندازه تو خونه من...دلم نمیخواد برای عیادت بچمم بیان به نظرت به شوهرم بگم یانه