2777
2789
عنوان

شوهرم به شستن لباس و مقدار مایع مصرفی و ماشین روشن کردن گیر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 94 پست
بذار اینو امتحان کنم ... بخدا بعدش می گه مگه تو پول آب و برق و مایع رو می دی یا تو پول بنزین منو می ...

بگو زن گرفتی دیگه مسیولیت داره محکم حرفت بزن ببین من مادرشوهرم اخلاقش یه جوریه هر چی دست دوم و کهنه ببینه میاره خونه استفاده می‌کنه بارها اومده یه چیز داغون و کهنه داده اینو ببر استفاده کن شوهرمم میگه آره ببریم مگه چیه چند بار بهش تذکر دادم بار آخر بردمش تو اتاق گفتم اخلاقت خاله زنکی لطفاً دیگه تو این چیزا دخالت نکن وگرنه دفعه بعد پیش همون ننه بابات دماغت میسوزونم چون خونه و مدیریت خونه با منه منم صلاح نمیبینم کهنه و دست دوم استفاده کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر بعضی مردا بد ذاتن ..دلم زندگی آروم می خواد هیچ آرامشی نیست همین لباس شستنم باید براش جوش بزنم م ...

تو همین مورد مشکل داره فقط؟ لباس کثیفاشو جمع کن اصلا نشور بذار زیاد شن مال خودتو بشور

دیگه من نمیدونم یک مایع چیه که شوهرت بحث داره

بخدا بعضی شوهرا یه اخلاقهایی دارن آدم خجالت می کشه و تعجب می کنه و جوری زن این مرد شده ...انگار زن خونه اس

دعا کنید خدا شفامو بده
2805
تو همین مورد مشکل داره فقط؟ لباس کثیفاشو جمع کن اصلا نشور بذار زیاد شن مال خودتو بشور

نه گلم تاپیک هامو بخونی .... می بینی فقط این مشکل نیست .. خیانت بزرگترین عیبشه...منم که خودم رو سرگرم کارای خونه می کنم که اذیت نشم گیر می ده ب کارای من خستم واقعا

دعا کنید خدا شفامو بده
بگو زن گرفتی دیگه مسیولیت داره محکم حرفت بزن ببین من مادرشوهرم اخلاقش یه جوریه هر چی دست دوم و کهنه ...

همینو بگ‌و... می خواست منو نگیره ...زن می گیره باید مسئولیت پذیر باشه... زن خرج داره ...کاش اینجور مردا زنی رو بدبخت نکنن

دعا کنید خدا شفامو بده
خودتو اذیت نکن ، شوهر منم سر خوراکیای تو یخچال گیر میده من یه گوش در یه گوش دروازه ، خودتو بزن به نش ...

کاش بتونم بی خیال باشم ... همچین گیره می ده بخدا جوش می زنم خیلی... قلبم درد می گیره عصبی شدم

دعا کنید خدا شفامو بده
ا بچه کوچیک داری واقعا سخت. من هر روز تقریبا لباس شویی روشن میکنم دیکه خیلی دیر بشه دو روز. دوبار حم ...

یک دختر ۱۴ ساله دارم از شوهرم... از ۶سالکی خودم بزرگش کردم اونم خیلی لباس کثیف میکنه طفلی مدرسه می ره ولی بخاطر پدرش مجبوره اونم کوتا بیاد

دعا کنید خدا شفامو بده
یک دختر ۱۴ ساله دارم از شوهرم... از ۶سالکی خودم بزرگش کردم اونم خیلی لباس کثیف میکنه طفلی مدرسه می ر ...

پدرش بیرون کنید راحت بشین😂 والا من نمیدونم مردا چی میخوان تو خونه به همه چی گیر میدن 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
2810