2777
2789

البته بیشتر اونایی که زیاد میخونن که اینجا نیستن.

ولی شما ها شروع کردین؟

چقدر خوندین؟

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

یه روز میخونم یه رو نمیخونم استمرار ندارم

چرا ؟هدفت رو مشخص کن و شروع کن.

الان هم اگه شروع کنی و خوب بخونی مطمئن هستم میرسی.

فقط بخون و استمرار داشته باش

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روز میخونم یه رو نمیخونم استمرار ندارم

البته خودمم مثل تو هستم

2805
پس چرا یکی دیگه رو نصیحت میکنی

چونکه اون مثل من نباشه

چرا ؟هدفت رو مشخص کن و شروع کن.الان هم اگه شروع کنی و خوب بخونی مطمئن هستم میرسی.فقط بخون و استمرار ...

نمیدونم حتی کلی پول مشاور دادم ...

اره بلاخره باید شروع کنم چون  دیگه توان پشت کنکور موندن ندارم

نمیدونم حتی کلی پول مشاور دادم ...اره بلاخره باید شروع کنم چون دیگه توان پشت کنکور موندن ندارم

شرایط منم مثل تو هست.

ولی من هنوز میرم مدرسه و امسال سال اولی هست که می‌خوام کنکور بدم

شرایط منم مثل تو هست.ولی من هنوز میرم مدرسه و امسال سال اولی هست که می‌خوام کنکور بدم

از فرصتت استفاده کن از لحظه به لحظه ات پشت موندن خیلی سخته خیلی سخت

فکر اینکه همه دوستات میرن دانشگاه و دارن پیشرفت میکنن ولی تو داری درجا میزنی آدمو نابود میکنه