delaram1404 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 5 عنوان کنکوری های 1404 شروع کردین ❓چقدر خوندین❓ 60 بازدید | 8 پست البته بیشتر اونایی که زیاد میخونن که اینجا نیستن.ولی شما ها شروع کردین؟چقدر خوندین؟ دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂 دیروز | 19:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delaram1404 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 5 یه روز میخونم یه رو نمیخونم استمرار ندارم چرا ؟هدفت رو مشخص کن و شروع کن.الان هم اگه شروع کنی و خوب بخونی مطمئن هستم میرسی.فقط بخون و استمرار داشته باش دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂
delaram1404 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 5 یه روز میخونم یه رو نمیخونم استمرار ندارم البته خودمم مثل تو هستم دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂
jingolimingoli عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 2023 البته خودمم مثل تو هستم پس چرا یکی دیگه رو نصیحت میکنی
delaram1404 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 5 پس چرا یکی دیگه رو نصیحت میکنی چونکه اون مثل من نباشه دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂
vermillionwine عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 2105 چرا ؟هدفت رو مشخص کن و شروع کن.الان هم اگه شروع کنی و خوب بخونی مطمئن هستم میرسی.فقط بخون و استمرار ... نمیدونم حتی کلی پول مشاور دادم ...اره بلاخره باید شروع کنم چون دیگه توان پشت کنکور موندن ندارم
delaram1404 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 5 نمیدونم حتی کلی پول مشاور دادم ...اره بلاخره باید شروع کنم چون دیگه توان پشت کنکور موندن ندارم شرایط منم مثل تو هست.ولی من هنوز میرم مدرسه و امسال سال اولی هست که میخوام کنکور بدم دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂
vermillionwine عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 2105 شرایط منم مثل تو هست.ولی من هنوز میرم مدرسه و امسال سال اولی هست که میخوام کنکور بدم از فرصتت استفاده کن از لحظه به لحظه ات پشت موندن خیلی سخته خیلی سختفکر اینکه همه دوستات میرن دانشگاه و دارن پیشرفت میکنن ولی تو داری درجا میزنی آدمو نابود میکنه