2777
2789

من خودم همراه پودر سوخاری کرانچی پودر شده میزنم خوشمزه میشه ، 

لطفا بگین برای اینکه تهش نرم باشه و بیرونش ترد چیکار کنم ؟ 

متاسفانه برا من یکم زیادی خشک میشن 

با حرارت کم بپزم یا زیاد؟

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

باید روغنت زیاد و داغ باشه ولی حرارتت کم

ولی بازم هرکاری کنی مث بیرونیا نمیشه

چون اونا تو دستگاه درست میکنن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بعد داغ شدن روغن ، حرارت متوسط و اصلا زیادی سرخ نکن 

یعنی نباید بذاری رنگش تیره بشه 

من مخلوط پودر نان باگت و پودر سوخاری ژاپنی میزنم  خوشمزه و خوشرنگ میشه 

مرغ رو توی نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و زنجبیل یک شب میذارم 

یک ساعت قبل سرخ کردن توی مخلوط آرد و تخم مرغ ‌و شیر و همون ادویه ها میذارم و بعدش داخل پودر سوخاری و میره برای سرخ شدن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

به تخم مرغش آویشن و پودر پونه کوهی‌ام میزنم،، با شعله معمولی وکم بپز، زیاد که سرخ میکنی خشک میشه،، میخوای زیادطول نکشه سرخکردنی چندباری باچنگگ سوراخش کن.. 


💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792