2777
2789
عنوان

پاک کردن چت

118 بازدید | 34 پست

سلام دوستان ممنون میشم نظرتون بگید 

من و نامزدم یکساله عقدیم یه چندبار که تو چت حرف میزدیم چت دوطرفه پاک میکرد 

من گفتم از اینکار خوشم نمیاد، الان متوجه شدم برای من دیگه پاک نمیکنه اما برای خودشو پاک میکنه 

حتی تاریخچه تماس و پیامک هم پاک میکنه😐 

نمیدونم چرا و نمیدونم باید چیکار کنم ذهنم مشغول کرده به نظرتون طبیعیه اینکار؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چیکار کنم؟ فکرم جای خوبی نیست نمیخوام با طرز فکرم بیان کنم متوجه بشه بهش شک کردم، باید چیکار کنم

خیلی ساده دلیل کارشو ازش بپرس

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

چیکار کنم؟ فکرم جای خوبی نیست نمیخوام با طرز فکرم بیان کنم متوجه بشه بهش شک کردم، باید چیکار کنم

مشکلی که اکثر شما دخترا دارین خرفتون رو واضح نمیزنیم بدون هیچ تنش یا منفی بافی واضح بهش بگو من دوس ندارم چتامو پاک میکنی علت هاصی داره که اینکارو میکنی؟با حرف زدن خیلی مسائل خل میشه راحت بهش بگو حرف شک کردن و این چیزا و هم نزن بهش ببین چی میگه

... .و امـا نیـمه شبـى مـن خواهـم رفـت از دنـيايى كه مـال مـن نيسـت از زمـينى كـه مـرا بيهـوده بـدان بسـته انـد!️ 💔

2810