2777
2789
عنوان

چه ترفندا و کارایی برا ازدواج کردنتون زدید

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 80 پست
شما به پسرا توجه نمیکردی نه به خواستگار 😂😂

خب خواستگارا هم از همون پسرای جامعه و دور و اطراف هستن دیگه.

ان شاءالله شما هم یه شریک خوب واسه زندگیتون جور بشه. وقتی یه کاری طول میکشه حتما میخواد یه نتیجه بهتر براش رقم بخوره.

نماز جعفر طیار برای ازدواج خیلی خوبه،از هرکی شنیدم که خونده، واسش جواب داده.

خیانت فقط جنسی نیست.خیانت،ذاتا ، طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه ، کاری کنی ؛ که اگر همسرت و عشقت شاهدت بود نمیکردی...😊
یه راهکار به تمام مجردها پیشنهاد میکنم سعی کنین با اخلاص انجام بدید. ان شاءالله نتیجه بخش باشه ..از ...

من وقتی روزه هستم اینقدرانرژی ندارم صدتاقدربخونم هرکس ماه رمضان سوره قدرهرروز۱۰۰تایا۱۰۰۰تایادم نیست اینده رونشون میدن 

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای پیدا کردن کار دعا نمیدونی؟

عزیزم این ختم برای تمام حاجات انجام میشه .

یه راهکار بسیار مجرب هم اینه که بعد از نماز صبح به هر تعداد که میتونی این ذکر رو تکرار کنیمی

اللهم اَغنِنی بِحلالِکَ عَن حرامِکَ و بفضلِکَ عَمَن سِواکَ

قبل و بعدش هم تعدادی صلوات بفرست

بسیار مجرب هست

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 
من وقتی روزه هستم اینقدرانرژی ندارم صدتاقدربخونم هرکس ماه رمضان سوره قدرهرروز۱۰۰تایا۱۰۰۰تایادم نیست ...

بعد از افطار بخونین یا تقسیم کنین در طول روز بخونید که خسته نشید

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 
2805
عزیزم این ختم برای تمام حاجات انجام میشه .یه راهکار بسیار مجرب هم اینه که بعد از نماز صبح به هر تعدا ...

لطفرکردی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
مشهد هستین؟ من تا به حال کار خاصی نکردم زیاد فقط تو دلم از خدا خواستم نشده از این به بعد دعا کنم شای ...

آره عزیزم 

خدا می گه از تو حرکت از من برکت 

تسبیحات حضرت زهرا بعد نماز هات حتما بخون خیلی خوبه اصلا بزن تو اینترنت خواص تسبیح حضرت زهرا ببین چه فوایدی داره خیلی خوبه 

عزیزم منم ادم سختگیری نبودم و نیستم منم مثله شما فک میکنم فقط جنم داشته باشه، از کجا فهمیدین کاریه؟ ...

اینکه اول بگم پدرم بیشتر حواسش به این چیزا بود من سنم کمتر بود خیلی متوجه نبودم 

اما از رو اعتماد به نفس و اینکه از کوچیکی و نوجوانی مدارم دنبال کار کردن بوده 

علاوه بر اون درسشم خوب بوده دانشگاه دولتی

ادم متوجه میشه این فرد وقتشو الکی نمیگدرونه دنبال رفیق بازی نیست 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
خب خواستگارا هم از همون پسرای جامعه و دور و اطراف هستن دیگه.ان شاءالله شما هم یه شریک خوب واسه زندگی ...

خب ببین منظورم اینه اونی که میاد خواستگاری درسته پسر جامعه س ولی قصدش جدیه ! و بهترین کارو میکردی مشخصه عاقل بودین 

ممنونم عزیزم انشاا...🙏❤

وای منم همش استرس دارم ولی همشم خونه ام بی تاثیر نیست!

از۱۷سالگی کم تراز۱۰تا خواستگار داشتم 

پنج شیش تاش مجازی

چهاپنج تا واقعی اونم فک و فامیل بنظرتون خیلی کمه دخترا؟؟

🫠

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
2810