2777
2789
عنوان

چه ترفندا و کارایی برا ازدواج کردنتون زدید

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 80 پست
با چی بنویسه؟

نمیدونم تو نت بزنی میاد احتمالا من پرینت گرفتم راحتترین و تنبلی ترین روش 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگو اینجوریاز خدا ازدواج موفق بخواهمن همیشه میکم ادم میتونه تا شب ازدواج کنه بالاخره میشه زن پسر یه ...

دقیقا دل منو خیلی به ناحق شکستن ازدواج بد  نمیخوام خدا کمک کنه فقط 

2805

یه راهکار به تمام مجردها پیشنهاد میکنم سعی کنین با اخلاص انجام بدید. ان شاءالله نتیجه بخش باشه ..

از چهل روز قبل از شب قدر 23ماه رمضان ، یعنی تقریبا از شب 12 یا 13 ماه شعبان ،شروع کنین به خوندن 100بار سوره قدر هر شب 

شب 23ماه رمضان هم هر چقدر میتونید سوره قدر بخونید 100تا یا بیشتر.

ان شاءالله حاجاتتون از جمله ازدواج برآورده میشه 

من یک سال تونستم این کار رو انجام دادم تمام حاجات اون سالم برآورده شد 

البته حضور قلب و وضو داشتن و رو به قبله بودن هم از شرایط این ختم هست 

و اینکه در دعاهاتون امام زمان عج رو مقدم کنید و هرشب بعد از اتمام سوره قدر برای ایشان دعا کنید مطمئن باشید شب قدر هم این امام مهربان براتون سنگ تموم میذارن

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 
یعنی باید دعاهای دیگه رو امتحان کنم و راه های دیگه؟

دعا خوندن تو راه خدا بودن زرری که نداره امتحان کن مثلا یکی از خواهرام 40 شب رفت حرم امام رضا دعا کرد شب چهلوم شوهر خواهرم زنگ زدن روز بعدش اومدن خاستگاری و دومین خاستگار خواهرم بوده الان خواهرم چندین ساله ازدواج کرده و 3 تا بچه داره پسره بزرگش دانشجو هست خیلی خوشبخت هست 

اره مشکلی خاصی نیس البته اینم بگم خودم هم خیلی سخت نگرفتم سعی کردم خدایی فکر کنم شوهرم پسر چشم پاک و ...

عزیزم منم ادم سختگیری نبودم و نیستم منم مثله شما فک میکنم فقط جنم داشته باشه، از کجا فهمیدین کاریه؟ مثلا همچین کیسی اومد از کجا بفهمم ؟

یه چی میگم مسخره ام نکنید.

اصلا هیچ وقت به پسرا توجه نمیکردم، و گرم نمیگرفتم. خیلی وقتا بود و نبودشون برام یکی بود. ولی خواستگار زیاد داشتم. البته اخلاق و رفتارم خیلی خوب و موجه بود.

فک میکنم همون اصله که دنبال هر چی بدوی ازت دور میشه، و به هرچی توجه نکنی میاد به سمتت.

خیانت فقط جنسی نیست.خیانت،ذاتا ، طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه ، کاری کنی ؛ که اگر همسرت و عشقت شاهدت بود نمیکردی...😊
دعا خوندن تو راه خدا بودن زرری که نداره امتحان کن مثلا یکی از خواهرام 40 شب رفت حرم امام رضا دعا کرد ...

مشهد هستین؟ 

من تا به حال کار خاصی نکردم زیاد فقط تو دلم از خدا خواستم نشده از این به بعد دعا کنم شاید شد من انتظار داشتم خدا خودش ببینه چقدر دل منو شکستن خودش اوکی کنه چون توکل کرده بودم بهش اما نشد 

الان میگم شاید تلاش کنم بشه حداقل با دعا خوندن ☹

مرسی عزیزم ❤

یه راهکار به تمام مجردها پیشنهاد میکنم سعی کنین با اخلاص انجام بدید. ان شاءالله نتیجه بخش باشه ..از ...

برای پیدا کردن کار دعا نمیدونی؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
2810