2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه الان برم پارک تو این سرما پارکور تمرین کنم مسخره ام میکنن؟؟از طرفی چون مسابقه دارم باید تمرین کن ...

مسخره کنن مگه مهمه؟

به جای اینکه به فکر رفتار و عکس العمل دیگران باشی به فکر پیشرفتت باش عزیزم

موفق باشی همیشه گلم 💜 🌸 

2805
من دلم عروسی میخایه سفر میخااا🤣🤣

چه جالب

منم دلم عروسیه خودمو میخواد🙂

میشه دعا کنی تا یکی دوسال دیگه باهاش برم زیر یه سقف؟🥰😘

اینجوری یه عروسیم میوفتی🙂😁😂😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

مسخره کنن مگه مهمه؟به جای اینکه به فکر رفتار و عکس العمل دیگران باشی به فکر پیشرفتت باش عزیزمموفق با ...

میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنی لطفا؟

هرکسی لیاقت توجه نداره !
چشم نفس تو هم برا من دعا کن

چشم عزیزدلممم

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

اخه اولین دفعم نیستاهمیشه باید ی گندی بزنم

اول اینکه هر دفعه هم باشه زن و شوهر باید به هم آرامش بدن تا تو هر کاری پیشرفت کنن 

ببخشید اینو میگم ولی همسرت این شعور رو نداره که به جای فحش دادن باید با خنده و شوخی بگذرونه و بهت آرامش بده  تا هر دفعه با ذوق و شوق بیشتری آشپزی کنی و بهتر بشه غذاهات 

لطفا خودت سعی کن با آرامش آشپزی کنی مثل همون زمان مجردی که همه از غذاهات تعریف میکردن 

الان مطمئنا با استرس اینکه خوب میشه یا نه آشپزی می‌کنی که خراب می‌کنی 

2810