2777
2789
عنوان

ازدواج میکنید⁉️

143 بازدید | 17 پست

اگه یه نفرو خیلی دوسش داشته باشیدو دوستتون داشته باشه 

شغل و درامدش مثل خودتون باشه و درواقع زندگی کارمندی داشته باشید

ب این فکر میکنید ک علاقتون درسته یا نه؟

کورد نیستم :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلایل کافی نیست برای ازدواج خیلی چیزای دیگه مهمه.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

ازدواج میکنم .

من خودم خونه دارم و همسرم یه تنه بار زندگیو ب دوش می‌کشه . بماند ک سختی زیاد کشیدیم . ولی بازم راضی ام و بعد دنیا اومدن نینیمون برنامه ها داریم برای زندگیمون دو تایی .

بله عشق خیلی مهمه . اگر عاشقی رخاش نکن . اونم وقتی ک هر دو شاغلید و کارمند . 

خوبه دیگه زندگی‌دو موتوره میچرخه

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
دلایل کافی نیست برای ازدواج خیلی چیزای دیگه مهمه.

بقیه چیزاش رو باید با رفت و امد خانوادگی کشف کنیم خودش ادم درست و خوش اخلاقیه ولی مهمترین مسئله بعد از اخلاق پوله ک میدونم نداره ولی باهاش کنار میام

ازدواج میکنم .من خودم خونه دارم و همسرم یه تنه بار زندگیو ب دوش می‌کشه . بماند ک سختی زیاد کشیدیم . ...

از این میترسم ک علاقم واقعی یا دو طرفه نباشه

وقتی بهش میگم شاید نشه خیلی به هم میریزه میگه نگو 

منم امشب داشتم باهاش حرف میزدم پشت تلفن مسخره بازی درمیاورد انقققد دلتنگش شدم بغض کردم روم نشد چیزی بگم 

میترسم یه وقت همه اینا کار هورمونا باشه و واقعی نباشه چون اساسا ادم جوگیری هستم

من دوماه میشناسمش یک ماهه تقریبا صمیمی صحبت میکنیم ولی علاقه زیادی بهش پیدا کردمبنظرت جو گیر نشدم؟

دوماه که خیلی زمان کمیه بزار حداقل 6 ماه بشه تازه بعد 3 ماه طرف کم کم خودشو و اخلاقیاتش رو نشون میده 

دوماه که خیلی زمان کمیه بزار حداقل 6 ماه بشه تازه بعد 3 ماه طرف کم کم خودشو و اخلاقیاتش رو نشون میده

من همین الانم بخوام ولش کنم کلی به هم میریزم چ برسه بعد ۶ ماه بعهمم ب درد هم نمیخوریم😄

از این میترسم ک علاقم واقعی یا دو طرفه نباشهوقتی بهش میگم شاید نشه خیلی به هم میریزه میگه نگو منم ام ...

خب مطمعن شو .

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣