2777
2789
بابا بیخیال ترو خدا 😂😂چرا انقدر جدیش میکنین

جدی هست چون ترویج یک فرهنگه

فقط کافیه اجتماع شناسی بخونی و فعل و انفعال انسان بر اجتماع رو یادبگیری تا منظورمو بفهمی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلک فرایدی ریشه در روز شکرگزاری که فردا هست داره مغازه داران و بازاریان در گذشته به بهانه این روز که ...

اگه شکر گذاریه پس چرا سیاه گذاشتن اسمشو؟🫡

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
جدی هست چون ترویج یک فرهنگه فقط کافیه اجتماع شناسی بخونی و فعل و انفعال انسان بر اجتماع رو یادبگیری ...

من بعد ۲ سال افسردگی به اینا فک نمیکنم  به این فک میکنم که از زندگیم  لذت ببرم و هر مناسبتی رو بهونه ای واسه شادی کنم🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

جمعه سیاه 

یعنی ثروت و پول و دارایی هیچ ارزشی در این روز ندارد 

ثروتمندان ان زمان بدلیل اینکه از این موضوع میترسیدن اسمش رو گذاشتن جمعه سیاه برای خودشون که دیگه نام کلی شد

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

ای کاش به جای بلک فرایدی در پاییز 

یک بلک فرادی در اسفند و مونده به نوروز قرار میدادن 

الان کسب و کارها بلک فرایدی میذارن اما به نوروز ک میرسه دیگ خبری از تخفیف نیست و به جاش هزینه ها رو چندبرابر میکنن 

چند سال عمر میکنیم مگه؟آدم باید دلش خوش باشه من نگفتم یلدا نگیریم گفتم کریسمسم بگیریم مگه چی میشه

اسیب های فرهنگی داره که در اینده نتایجش دیده میشه.

فقط موضوع یه جشن ساده نیست عزیزم، ورود فرهنگ های بیگانه به مرور زمان، هویت ما رو مورد تهدید قرار میده.

اگه هدف شادیه، با کوچکترین جشن ها هم میشه شاد بود.

من واقعا آداب و رسوم خودمون رو ترجیح میدم و می شه با جشن گرفتن یلدا هم شاد بود و هم احساس هویت و اصالت کرد💕

من بعد ۲ سال افسردگی به اینا فک نمیکنم به این فک میکنم که از زندگیم لذت ببرم و هر مناسبتی رو بهونه ...

گفتم ک اعمال انسانها به خاطر تاثیرگذاری بر اجتماع میتونه باعث ترویج یک فرهنگ یا از بین بردنش بشه 

شما اینکارو میکنی اطرافیان تون می بینن و انجام میدن و به راحتی ترویج پیدا میکنه تا به سطحی از اجتماع برسه  

گفتم ک اعمال انسانها به خاطر تاثیرگذاری بر اجتماع میتونه باعث ترویج یک فرهنگ یا از بین بردنش بشه شما ...

خب هم یلدا بگیریم هم کریسمس‌چی میشه مگه؟

شما به خاطر نفوذ فرهنگ میگیین متوجه ام ولی خب دلم یه جشن متفاوت می خواد🤧🤧🤧🤧

بله هم کریسمس داریم هم شب یلدا

کاری نداریم ک مال کجاس هددف خوش گذشتن و دور همیه

مثل مراسمای عربا ک یکیش عید فطره

حتی مناسب عربارو هم دورهمی میگیریم ما

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤