2777
2789

خزه از نظرم . یا مثل بلک فرایدی که معلوم نیست چه مزخرفیه از کجا مد کردن 😐

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما آبادان مسیحی داریم کلیسا هست ناقوس میزنن توش اصلا خیلی خوب بود خونمون نزدیک بود خیلی مراسم خوبی د ...

من دوست دارم یه بار در مراسم کلیسای وانک اصفهان شرکت کنم. متاسفانه سبک زندگیم جوری نیست که بتونم کریسمس رو اونجا باشم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نه چون برای فرهنگ زیبای خودمون خیلی ارزش قائلم و هرکس به فرهنگ و رسومات کشور خودش پایبندهو فرهنگ و ر ...

چند سال عمر میکنیم مگه؟

آدم باید دلش خوش باشه من نگفتم یلدا نگیریم 

گفتم کریسمسم بگیریم مگه چی میشه

خزه از نظرم . یا مثل بلک فرایدی که معلوم نیست چه مزخرفیه از کجا مد کردن 😐

بلک فرایدی ریشه در روز شکرگزاری که فردا هست داره 

مغازه داران و بازاریان در گذشته به بهانه این روز که همه مردم چه فقیر و چه ثروتمند بتونن این روز رو بگذرونن و بتونن همچی بخورن و بپوشن تخفیف های زیادی میزاشتن و این رسم تا الان ادامه داره... 

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

کریسمس نزدیک شب یلدا و عید نوروزه 

به خاطر هزینه ای که برای کریسمس میشه دیگه کمتر کسی هزینه برای عید نوروز و شب یلدا میکنه یا حتی هیجان شون در همین کریسمس نخلیه میشه و هیجانی برای نوروز و یلدا ندارن 

همین کافیه ک از شکوه و جلال این دو مناسب باستانی کشور کم کنه 

اجازه ورود به مسلمانان نمیدن

چرا میدن. اونجا درش به روی عموم بازه. حتی یادمه روزی که ما رفتیم برای بازدیدش یک کشیش داشت در محراب صیغه عقد جاری می‌کرد. چندین نفر از دوستام در مراسم کریسمس وانک حضور داشتن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من دوست دارم یه بار در مراسم کلیسای وانک اصفهان شرکت کنم. متاسفانه سبک زندگیم جوری نیست که بتونم کری ...

عزیزم انشاالله بری منم حقیقت دوست داشتم برم ولی خو هیچ وقت تو بیست زندگی تو آبادان نرفتم ولی از دور می‌دیدم رفتن شون خیلی محترمن خدایش دو همسایه داشتیم مسیحی بودن تا سال 81رفتن کشور خودشون 

2810