2777
2789
عنوان

به این خواستگار چه جوابی میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 100 پست
قیافه اصلا مهم نیست خانواده اخلاق و موقعیت شغلی خیلی مهمه من مجرد بودم میگفتم قیافه باید عالی باشه ب ...

کاش منم اینو میتونستم درکش کنم تا جایی که به خاطر قیافه رد نکنم. خیلی حساس شدم قبلا اینطور نبود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اوهوم ولی خب قیافه ام ممکنه تاثیر داشته باشه🥲

نه اون ذات مهمه ادم زشت هم خیانت میکنه ربطی نداره من بخدا دیدم تو فامیل خودمون پسر خوشتیپ قیافه عالی ولی اصلا تو این فازا نیست مهم ذاته در اون مورد نه که چون طرف خوشگله قطعا خیانت میکنه

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

دقیقا همینطوره فقط مشکلم قیافه اس

ببین قیافه یه چیزیه که قابل تغییره ،اما اخلاق ادما،ذاتشون،خانواده اشون،انسانیتشون بر خلاف شعار های همیشگی غیر قابل تغییره ،ببین با خودت صادق باش قیافه مهمه اما چهره خاستگارت نمیتونه به تنهایی خوشبختت کنه با عقلت تصمیم بگیر اما اگه واقعا به دلت نیس قبول نکن چون مجبور نیستی برخلاف تمایلت تصمیم بگیری اما عقلانی برسی کن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
نه اون ذات مهمه ادم زشت هم خیانت میکنه ربطی نداره من بخدا دیدم تو فامیل خودمون پسر خوشتیپ قیافه عالی ...

خوب منم منظورم این نبود که بخاطر خوشگلیش صد در صد خیانت میکنه گفتم ممکنه تاثیر داشته باشه وگرنه که صد در صد ذات مهمه🥲

قیافشو دوس نداری؟ ببین این مهمه که چهرشم به دلت بشینه وگرنه بعدا ممکنه پشیمون بشی که چرا انتخابش کرد ...

یکم به خاطر همین دودلم. ببین بنده خداس زشته بگم که زشته اما میگم همش مقایسه میکنم با اونی که همبشه تو ذهنم ساخته بودم پرفکت و بی نقص. 

نمیدونم چجوری بگم😁

مثلا چندتا خواستگارا دیگم بودن اصلا نپسندیدم. این به اونی که من میخوام شباهتش بیشتره تا بقیه دیگه

2810