2777
2789
عنوان

به این خواستگار چه جوابی میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 100 پست
شما مشاوره رفتی؟میشه بپرسم هزینه جلسات مشاوره رو کی پرداخت کرد؟

نه من به اون مرحله نرسیدم. اما دیدم دوستان و کسایی که رفتن خانواده داماد پرداخت کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

قیافه واقعا مهم نیست

بعد یه مدت اصلا به چشم نمیاد

اگر اخلاق و محبت داشته باشه و توی زندگی کنارش آرامش داشته باشی همچین تو دلت جا بازکنه که هیچ ایرادیش رو نبینی

ولی مهمه که اولش از چهره اش بدت نیومده باشه و تنفر نداشته باشی

یعنی با خودت قشنگ فکر کن، اگر اونقدر گیر قیافه ای که بعدها همبشه اینو بزرگ کنی و همه زندگیت رو تحت الشعاع قرار بده و هیچ نکته مثبت زندگیت و همسرت رو نبینی، همین اول بگو نه

نه خودت رو بنداز تو هچل نه اون بنده خدارو اذیت کن

اگه چهرش  قابل تحمله  بچسب به اخلاقش مخصوصا  مرام و معرفتش که تو زندگی  معرفت خیلی تاثیر داره  حتی کسی که اخلاق نداره اما خیلی با معرفت باشه  انقدر گذشت میکنه  انقدر از خودگذشتگی میکنه واست معرفت میزاره که چهرش اصلا به چشم نمیاد اما  خیلی عمیق فکر کن  مسائل خیلی مهم حتما در نظر بگیر بدون هیییچ خجالت و شرم حیا  همه چی رو مطرح کن البته با رعایت ادب و احترام

قبول میکردممن یکی بود قیافش را دوس نداشتم چون پلکش خیلی افتاده بود مثل خر پشیمونم یکسالو نیم پیش شوه ...

اخه مگه ۲۵ چیه؟ جذب شدن ظاهری شرط لازمه‌. خیلی هم مهمه.  

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
اخه مگه ۲۵ چیه؟ جذب شدن ظاهری شرط لازمه‌. خیلی هم مهمه.

اون بهترین خواستگارم بود تو این یک سال و نیمم مثل اون نیمد همه چیش همون بود ک میخاستم فقط سر قیافه و دو تا حرفاش مشکل داشتم رد کردم