2777
2789
عنوان

به پدرشوهرم اینارو بگم یا نه

224 بازدید | 32 پست

هربار که میبینه ما رفت امدمون به خونه بابامینا زیاد شده یا باهم جایی درمیایم میشینه زیر گوش شوهرم نمیدونم چی‌میخونه که کلا دشمنش میکنه با من و خونوادم در حدی که امروز بابام چندبار به شوهرم زنگ زد که ناهار بیا خونه ماجواب نداد؛ بعدشم اصلا زنگ نزد به بابام؛عصری تا منو دیده بهش میگم احترام نمیفهمی؟میگه بگو به من احترام نزارن من ادم احترام نیستم نمیخوامم باباتو ببینم

منم گفتم میدونم کی پرت میکنه شب میرم تکلیفتو روشن میکنم زنگ زدم به باباش گفتم شب خونه این؟گف بله گفتم میام صحبت میکنیم

میخوام برم بگم مشکلتون با منو خونوادم چیه؟من اعصاب این همه غیرمستقیم و زیرزیرکی کار کردن رو ندارم اگه دلتون نمیخواد ما زندگی کنیم فک میکنین با یکی دیگه خوشبختین تکلیف منو روشن کنین

دیگه چی بگم که کوبنده باشه یکم راهنماییم کنین خسته شدم واقعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم با سیاست برو حلو.بگو بابا جون به پسرت بگو یکم رعایت کنه واین بگو شما بزرگ خانواده ای🤮

البته به نظرم این بهتره

چون ممکنه شوهرتون از دست بدی 

نگاه یه،مشاور خانواده هست ازش سوال کن فعلا منصرف شو کاری نکن

2805
به نظرم با سیاست برو حلو.بگو بابا جون به پسرت بگو یکم رعایت کنه واین بگو شما بزرگ خانواده ای🤮

ببین نمیتونی تصور کنی چقد ادم پستیه

ازش متنفرم

همین ک قراره باهاش همکلام شم زجرم میده چه برسه اینارو بگم

در حدی که الان پشیمون شدم نمیخوام برم اگه پیام داد بیا کارتو بگو میخوام بگم پشیمون شدم صحبت کردن با شما هیچیو حل نکرده هیچوقت فقط سپردم به خدا

البته به نظرم این بهترهچون ممکنه شوهرتون از دست بدی نگاه یه،مشاور خانواده هست ازش سوال کن فعلا منصرف ...

اره خودمم پشیمون شدم

چون ایشون خیلی بی حیا و گستاخ تشریف داره میدونم یه چیزایی میگه که بدتر آتیشم بزنه و خوشحال میشه از اینکه موفق شده 

اگه پیام داد بیا حرفتو بگو میخوام بگم ممنون به این نتیجه رسیدم ک صحبت کردن با شما مشکلیو حل نکرده هیچوقت

ببین نمیتونی تصور کنی چقد ادم پستیهازش متنفرمهمین ک قراره باهاش همکلام شم زجرم میده چه برسه اینارو ب ...

میدونم درک میکنم چقدر ازش متنفری ولی به نظرم تند باهاش برخوردکنی لج میکنه بیشتر پرش میکنه تازهذشوهرتم پر میکنه اینبار میگه باهام بد حرف زد 

میدونم درک میکنم چقدر ازش متنفری ولی به نظرم تند باهاش برخوردکنی لج میکنه بیشتر پرش میکنه تازهذشوهرت ...

بخدا خیلی خسته شدم شوهرم اصلا یه ادم دیگه شده اصلا دیکه منو زندگیشو نمیبینه فقط چسبیده به اونا گوشش به حرف اوناس دقیقا همون چیزی که همیشه میخواستن و بابتش هرکاری میکردن شده

نمیدونم چیکار کنم دیوونه شدم

بخدا خیلی خسته شدم شوهرم اصلا یه ادم دیگه شده اصلا دیکه منو زندگیشو نمیبینه فقط چسبیده به اونا گوشش ...

بهتر دست رو دست،نزاری 

یعنی چی میخوان ازت واقعا دیوانه هستن

انگار ابلیسی که به‌ات دشمنننن ببخش اسی 

2810