2777
2789
عنوان

شما خرید قبل عروسی کردید خانما

71 بازدید | 10 پست

من شوهرم هیچی برام نگرفت هیچی ها

منم براش چیزی نگرفتم 

حلقمو دو سه ماه بعد چون پول نداشت

طلا هم نگرفته

اصلا تا حالا نگفته لباس خواب بپوش

چون اصلا ندارم که بپوشم

۳ ماهه ازدواج کردیم

خیلی درگیر گرفتن  اخونه اجاره واینا بود تو فشار بود

من لباس پارسال پیارسال میپوشم هنوز

اقایون درخواست دوستی ندن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره مثل من🤦🏼‍♀️

اسون گرفتیم و متاسفانه شوهر من یکی قدر نمیدونه

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
2805
بنظرتون زیادی اسون گرفتم نه؟

عزیزم وقتی نبوده صرفا داشتی درکش میکردی … 

زندگی همینه و انشاالله پیشرفت میکنید

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 

خرید  اره حلقه و ۲ تا چادر فقط

منم همسرم طلا نخرید تا بعد عروسی الانم کامل نخریده

لباس ولی من سعی میکنم باکیفیت بگیرم تا بتونم چنسال استفاده کنم و ایتمای بیسیک میگیرم ک از مد نرن

...

اره اون موقع ها خیلی مد بود انقدر چیز اضافه ی به درد نخور خریدم تو خرید عروسی م ،حتی هز اون صندوقچه های لوازم  آرایش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت