2777
2789
عنوان

شوهرم رفت پیش رفیقش🫤

267 بازدید | 23 پست

خانما من الان ۱ساله ازدواج کردم خداوکیل همسرم رفیق باز اصلا نیست خونه چندتا رفیقاشم رفتیم با هم بودیم و منم با خانوماشون آشنا شدم و خوب بودن،همسرم یه پسر دایی داره که خیلی دوستش داره اما خوب زنش طلاق گرفته، دختر بازه ،مواد میفروشه .ولی خوب همسرم پسر داییشو دوست داره ،از عروسیمونم به اینور بهش گفتم تا جایی که می‌تونه رفت و امد باهاش نکنه من دوست ندارم قبول کرد بنده خدا،امروز گفت دلم برای پسر داییم تنگ شده میتونم برم ،بهش گفتم بره دلم نیومده بالاخره مردم به تنهایی نیاز داره همش در خدمت من و خانوادمه ،به نظرتون کار درستی کردم؟اخه همسرم خودش ادمه خوبیه میگم پسرداییش از راه بدرش نکنه؟البته ببخشید قضاوتم نکنید حساسیت زنانس دیگه🤭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نزار بره مواد فروش یهو معتادش نکنه نهایت دلش تنگ شد بزنگه بهش

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
2805

اینکه مواد فروش ایناست خوب نیست. یار بد بدار بود از مار بد

حالا میگی شوهرت خوبه این همه وقته میشناستش و تاثیر نگرفته شاید چیزی نشه

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

اجازه بده گاهی با دوستاش تنها باشه، اما نه با آدم دخترباز و موادفروش

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

خیلی به خدمتکار ۲۴ ساعته نیاز دارید که امر کنید بهش صبر کنید چندسال دیگه رباتایی با شکل انسان ساخته میشه

بنده خدا شوهرتون نه بچست و نه سرباز شما

همسرین شریکین در زندگی و رابطه و...

کسی نباید به کسی چیزی بگه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

اجازه بده گاهی با دوستاش تنها باشه، اما نه با آدم دخترباز و موادفروش

اخه از بچگی باهم بزرگ شدن اون راه خودشو رفته شوهرمم راه خودشو میدونی مرده دیگه داییش با شغل همسرم یه رابطه ای داره بهش گفته مجزد بودی خوب میومدی سر میزدی نکنه زنت نمیزاره ،هذچی باشه مزده غرورش خورد میشه حرف میندازن پشت سرش حالا اینسری رفت بعد یه سال

2810