2777
2789

خودم ب شدت بی پولم موجودی کارتم فقط ۴۰۰ هزارتومنه🥺🥺 همش یه لنگ النگو دارم اونم شوهرم میخواد بفروشه😞

دیگه وحشت ناک تر از این نیس😕(موجودی رو عرض مینماااایم😒) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دانشگاهم از بهمن شروع میشه دوس دارم برم سرکار ولی خانواده سخت مخالفن

دانشگاه زاهدانه فاصله زیاده فقط با اتوبوس و قطار میتونم برم اتوبوس ها گازوییل قاچاق میکنن و من از الان استرس دارم نکنه اتوبوسی که من باهاش میرم قاچاق کنه

تازه به جز گازوییل چیزهای دیگه هم قاچاق میشه

انتقالی نمیتونم بگیرم 

آزمایش تیروئید دادم گفتن مورد داشته باید تکرار بشه 

احساس میکنم وقتی دستبندمو داده بودم واسم کوچیک کنن یه تیکه اش رو برداشتن و الان اعصابم داغونه 

2805
دانشگاهم از بهمن شروع میشه دوس دارم برم سرکار ولی خانواده سخت مخالفندانشگاه زاهدانه فاصله زیاده فقط ...

یا ابالفضل 

اروم باش

خب قاچاق کنن تو چیکار داری

ازمایش تروئیدم ی بار دیگ میدی چیزیم نمیشه 

دستبندتم میتونی کاری کنی؟نه پس بیخیال

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
آخی منم ۲۰ سالمه ۳بار تا زلاق رفتیم جدا نشدیم

نمیدونم چیکار کنم از ی طرف دوست دارم برگردم سر زندگیم از ی طرف میدونم اگه برم دوباره برمیگردم انوقت خیلی از زندگی عقب میمونم 

شما مشکلتون چی بود البته اگه دوست داری بگو 

2810