2777
2789
عنوان

چه دیالوگ از چه فیلمی توی ذهنتون مونده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 97 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اره دانلودش کردم. حتی اولش دیدم ولی خوب نبود.. داستان سریال اصلیش چیز دیگه بود.. حالا گفتی اسکایلر ب ...

اره بنظرم این اسپین افشو نمیساختن تو اوج خدافظی میکردن بهتر بود😑😂

موافقم این اسکایلر حرصمو در میاورد همش فحش میدادم بهش😂

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

فیلم about time 

یجاهایی تو ده دقیقه یه ربع آخر... فیلم قشنگی بود 

فقط فارسیشو نمیدونم میتونی اگر ندیدی دان کنی ببینی🥲

But then came part 2 of dad's plan. He told me to live everyday again, almost exactly the same. The first time with all the tensions and worries that stop us noticing how sweet the world can be. But the second time noticing.

And in the end, I think I've learnt the final lesson from my travels in time. And I've even gone one step further than my father did. The truth is I now don't travel back at all. Not even for a day. I just try to live every day as if I've deliberately come back to this one day ...to enjoy it. As if it was the full final day of my extraordinary ordinary life.

جنایی دوست داری ؟الان نمایش خانگی بازنده در حال پخشه منکه خیلی خوشم اومده متفاوته از سریالای آبکی ای ...

آره جنایی دوست،دارم 

ولی دوست ندارم هروهفته،صبر کنم دوست،دارم همش اومده باشه باهم ببینم

اره بنظرم این اسپین افشو نمیساختن تو اوج خدافظی میکردن بهتر بود😑😂موافقم این اسکایلر حرصمو در میاور ...

اگه اسکایلر اخرش میمرد باور کن هم ما بیننده ها راضی تر بودیم هم کارگردان😑😂

خب موضوعش راجب چی بود؟

سفر در زمان و رمانتیکه

تیم قدرت سفر در زمان رو از پدرش به ارث برده و وقتی زمانش میرسه پدرش نکاتی رو میگه بهش که چطور از زندگیش بهترین استفاده رو ببره

ولی خودش در نهایت یه قدم فراتر از نصایح پدرش میره و...

2810