2777
2789
عنوان

چه دیالوگ از چه فیلمی توی ذهنتون مونده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 97 پست
میدونستم کیه که منو لو داده ولی خودم نخواستم باور کنم متری شو نیم بعد از این فیلم آدم سابق نشدم

فیلمش محششششششر بود جزو بهترین فیلم‌هایی بود ک دیدم

کلا نوید محمد زاده خیلی نقش خلافو قشنگ بازی میکنه

اونجا ک میگه اگر نمیومدی تو خونه من کجا میخواستی پنت هاوس ۱۸۰۰ متری ببینی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فیلمش محششششششر بود جزو بهترین فیلم‌هایی بود ک دیدمکلا نوید محمد زاده خیلی نقش خلافو قشنگ بازی میکنه ...

بخدا کار من نبودهههه من دل اینکارارو ندارم

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

2805
شهرزاد فیلمش چطوریه.. زیاد اسمش شنیدم ولی ندیدمش تا حالا

اینطوری بگم که تنها فیلم ایرانیه حاضرم ببینم 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
جر دیقن با لحن اون مرتیکه خوندم

😍😂😂😂

خیلی خوب فیلم بازی کرد خصوصا چاقی زیادیش و تخت روانش اصلا از ذهنم نمیره و دماغ کجش😂

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
فیلمش محششششششر بود جزو بهترین فیلم‌هایی بود ک دیدمکلا نوید محمد زاده خیلی نقش خلافو قشنگ بازی میکنه ...

اره واقعا زمان زیادی بود فیلم ایرانی ندیده بودم که با بازیگری نوید 

فهمیدم چه بازیگرایی داریم خیلی وقت پیش دیدم این فیلم رو حتی شاید اشتباهی گفته باشم هم ولی خیلی تاثیر گذار بود 

2810