2777
2789

الان که دیگه یکساله هیچکس نیومده بخاطر رفتارای شوهرم فقط امسال مادرم دوباراومد خیلی دلم خونه کم محلی میکنه به بهونه های مختلف یبارمیگه توهرچی غذای خوبه برااونامیذاری یبارمیگه تواونارو بیشترازمن دوست داری....منم اینجاغریبم شوهرم میخاد پای اینارو ببره نیان حالا همین مادرشوهرم که طبقه پایینیمونه هرهفته خواهرش پلاسه خونشون یابرادراش یاگاهی میان ماشینشونم میبرن کلا خیلی مدرشوهرم خیرش میرسه به خانواده زنش (دلیل اینکه گفتم خواهرش پلاسه چون دل خوشی ندارم ازش دخالت کرده توزندگیم)منم اینارومیبینم حرص میخورم میگم ینی پدرومادراین اینجورین این خودش چرااینطوری میکنه ینی مادراین انقد حالیش نبود بهش یادبده چطوری رفتارکنه!یا پدرش نمیتونست بهش یادبده!ایناکه تودعواهامون هرکدوم اندازه جاده شمال زبون بازمیکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توهم مثل خودش رفتار کن کاری برا اونا کرد بگو عه اونارو بیشتر دوس داری دعوت کرد بگو عه اونارو همش دعوت میکنی چیزی خرید بگو عه همه چیز خوبارو برا اونا میخری بحث نکنا فقط هی تکرار کن ببینه ک برا خانوادش اینکارارو میکنه

تو زندگیم خییییلی مشکل داشتم تنها مشکلی ک نداشتم این بود خانوادم هر چقدر میخوان پیشم میمونن ابجیم ک مجرده نصف سال میمونه پیش من و بعد از جدایی مامان بابان خواهر برادرم چندسال پیشم بودن شوهرم سر هرچی میت نه مخالف کنه ولی اگه سر خانوادم مخالفت کنه جرواجرش میکنم

شوهرت از مادرش میترسه اینجور میکنه پای خانوادت ببره زندگی با خانواده شوهر این چیزام داره

مادرش دخالت داره ولی دراین حدنه که شوهرم ازش بترسه اتفاقااوناازشوهرم میترسن ولی شوهرم به حرفشون گوش میده نمیدونم بنظرت تقصیراوناس؟

مادرش دخالت داره ولی دراین حدنه که شوهرم ازش بترسه اتفاقااوناازشوهرم میترسن ولی شوهرم به حرفشون گوش ...

پس اگه اونا از شوهرت می‌ترسن حرفم پس میگیرم 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
ببین اصلا تو این مورد بهش رو نده و توهم رفتار خودشو بکن مثلا مادر شوهر اومد بالا بد اخلاقی کن

شوهرم خیلی لجبازه خدتمیدونه من لجباز بودم اما پیشش کم اوردم اصلا نمیدونم چکارکنم