2777
2789
عنوان

میخوایم ساندویچی بزنیم بیاید خانما 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه چخبرا

تعلیق بکدم

ولی تو تاپیک ها میگشتم 

ایشالله ک پا قدمش خبر باشه 

انشالله بهترین ها زیر سایه پدر مادرش اتفاق بیوفته براش

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
شما ها باید یارنتون قطع بشهن ماها ک مستاحریم

چته تو از یه جا دیگه عصبی ای چرا سر مردم خالی میکنه اصلا مگه میدونی بنده خدا خونه داره یا نه 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

تعلیق بکدمولی تو تاپیک ها میگشتم ایشالله ک پا قدمش خبر باشه انشالله بهترین ها زیر سایه پدر مادرش اتف ...

ممنونم گلم ❤️‍🩹کلاس چندمی الان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

ممنونم گلم ❤️‍🩹کلاس چندمی الان

ذانشجوآمممممممم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
خیلی ناراحت شدم ازت مگه میدونی ما خونه داریم یا نه ؟ من تازه زایمان کردم دو تا بچه دارم ما هم سختی د ...

دو تا بچه داری بعد بهترین هدیه خدا دخترت هست؟😐

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

عههه چه رشته اییی

حسابداری

تازه زایمان کردم 😑😑😑😑

در جریان هستم ولی ربطش رو متوجه نشدم

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش