2777
2789
عنوان

قرص ال دی

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 80 پست
لکه بینی یعنی چی همون بارداری!؟

نه گلم بارداری نیست ببین شما اگه یک شب فراموش کنی چیزی نمیشه فردا شبش می تونی دوتا باهم بخوری منتها من طاقت نیاوردم همون صبحش خوردم

می دونی من ازدواج کردم اصلا نمی دونستم با رابطه باردار میشم ک جلوگیری داشته باشم بعد سه ماه بعد باردار شدم 

من این قرصو میتونم به همین روش تا چند سال مصرف کنم یا هی باید قطع کنم؟ اگه هر روز قرص بخورم کنی کامل ...

اونو باید از دکتر بپرسی ‌

ولی اینم بدون تیچ روشی صد درصد نیس نه کا ندوم نه طبیعی نه ا یو دی نه قرص و نه آمپول   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چرا میخوای بخوری نمیدونم من الان سه ماهه میخورم 😂🤔 قبلا طبیعی جلوگیری میکردم یعنی نزدیک دوسال ج ...

جلوگیری طبیعی یعنی وقتی منی میخواد بیاد بریزه بیرون؟! خب اینجوری پیش راه هست امکان بارداری هم وجود داره دیگه درست

2805
من دوساله از شب ششم می خورم مشکلی هم نداشتم فقط کمی بهم ساخته توپر تر شدم البته چون بچه نمی خوام می ...

شب شیشم یعنی روز پنجم می‌خورید چه ساعتی؟! بعد اینکه ال دی مصرف کنم اگه منی ریخته بشه امکان بارداری نیست اصلا؟ 

فقط آلبالو خانم اینکه قرص امشب تموم بشه فرداش شما پری نمیشی دوسه روز بعد میشی و تو اون دوسه روز درصد ...

خب عزیزم من مثلا دیشب قرص خوردم و منی ریخته شده امشب قرصو قط کنم مشکلی نیس یا کی قطع کنم؟! بعد تاییم پریودیم چند وقت پیش بود ولی مراسم داشتیم مجیور شدم ی بسته دیگه بگیرم ادامه بدم پریود نشم 

اما دختر جلوع آفتاب نری جلوه این چراغ های زرد هم نباش صورتت لک میوفته

بارانا جون پس من الان همیشه مصرف کنم تا الیم پریودی قط کنم باز از چهارم شب مصرف کنم هیچ ایرادی نداره؟! تاپیک قبلم گفتن چطور زنده ای نمیتونم برو دکتر داری اشتباه میکنی فلان...

نه گلم بارداری نیست ببین شما اگه یک شب فراموش کنی چیزی نمیشه فردا شبش می تونی دوتا باهم بخوری منتها ...

وا یعنی چی نمی‌دونستم 😐 پس فکر میکردی باید چیکار کنی باردار شی😐😂

خب عزیزم من مثلا دیشب قرص خوردم و منی ریخته شده امشب قرصو قط کنم مشکلی نیس یا کی قطع کنم؟! بعد تاییم ...

ببین الان مثلا شما روز پنجمی شب ساعت ۹ بخور و ادامه بده تا بسته تموم بشه دیگه رابطه نداشته باش تا پری بشی و دوباره روز پنجم قرص رو شروع کنی. شما الان قرص رو قطع کن و دوسه روز بعد پری میشی فقط تو اون دوسه روز ک قرص نم خوری تا پری بشی رابطه نداشته باش چون درصد خیلی کمی امکان بارداری هست

بعدا واسه باردار شدنت مشکل میشه هاا

نخور

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

2810