2777
2789
عنوان

معلم دخترم پیام داده اینو گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 47 پست
باباش خیلی بکن نکن میکنه..مثلا از مدرسه میاد میگه دستاتو بشور لباساتو عوض کن اینم لج میکنه اونم دادو ...

وقتی یه موضوعی پرتکرار هست یعنی باید ریشه ای حل بشه با شوهرت هماهنگ شو بگو دونه دونه باید مشکلات بچه حل بشن همه با هم نمیشه به نظرت اولویت الان نظافت شخصی بعد از مدرسه ست یا اعتماد به نفس ؟ شوهرتو درگیر موضوع کن اگر ول کن نبود  این موضوع شستشو رو برای دخترت عادت سازی کن یک بار تمرکز بذار موضوع رو حل کن 

بعد برو متمرکز شو روی اعتماد به نفس 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
میتونید ازش تعریف کنید زیاد ببرید با بچه ها حرف بزنه وقتی میرید بیرون بگید مامانی بریم لواشک بخریم ا ...

وای، خیلی از اینکارا میکنم، غرق محبت هست هم کلامی هم فیزیکی

میبرم فروشگاه چرخ میگیره واسه خودش کلی خرید میکنه

واقعا نمیدونم دیگه چیکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب درون گراسای کاش معلمششعور و درک و سواد داش

میدونی من از خدامه یه معلم اینجوری به بچه دقت کنه.. و براش مهم باشه یه نکته‌ی دیگه هم که هست اینه منم یه آدمه درونگرام اما اصلا مشکله اعتماد بنفس و ارتباط برقرار کردن ندارم بچه‌ی اسی کلا با غریبه‌ها صحبت نمیکنه به هر گوشه‌گیری که درونگرا نمیگن... 

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

من ۱۷ سالم بود یه بار داشتم از کلاس بر میگشتم دم ساندویچی چند تا جوون وایساده بودن من از خجالت اونا نتونستم برم غذام رو بگیرم تا شب گرسنه موندم

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

باشه ولی به جای این که اینکار می تونست خودش رو اعتماد به نفسش کار کنه خیلی پدر و مادر ها برای این که ...

این پیشنهادت عالی بود

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

منم بچگی کم رو بودم الان با کتاب خوندن دیگه مثل قبل نیستم البته خودمم خیلی بدم میومد که اینجوری باشم همین هم باعث میشد بیشتر تلاش کنم برای اصلاح خودم

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

خب درون گراسای کاش معلمششعور و درک و سواد داش

اتفاقا معلم خوبی بود بنظرم ، از الان بفکر اعتماد بنفس بچه باشن بهتر میتونن پرورشش بدن ، درون گرا با خجالتی بودن فرق میکنه ، خجالتی بودن خیلی بده

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

باشه ولی به جای این که اینکار می تونست خودش رو اعتماد به نفسش کار کنه خیلی پدر و مادر ها برای این که ...

ولی در هر صورت بازم باید والدینه بچه در جریانه هر قضیه‌ای که درمورده بچشون هست قرار بگیرن.. بعد حالا معلم توی آموزشگاه به بچه کمک کنه و پدر و مادر هم در منزل این موضوع رو برطرف کنن.. خلاصه این پیشنهادت معقول بود مشاور کودک گزینه عالیه .. ولی در کنارش پدر و مادر و معلمش هم باید به بچه کمک کنن

متاسفانه من هون بچه بودم و میگم گفتن این حرف به پدر و مادر تبعات داره

درکت میکنم زمان گذشته پدر و مادر گاهی برای صلاح بچه‌هاشون کارهای اشتباهی انجام میدادن ولی الان خیلی فرق ‌کرده کلی آموزشگاه و مشاور و ... هست امیدوارم الان حالت خوب باشه و با همه چیز کنار اومده باشی برات آرزوی موفقیت میکنم

درکت میکنم زمان گذشته پدر و مادر گاهی برای صلاح بچه‌هاشون کارهای اشتباهی انجام میدادن ولی الان خیلی ...

من نسل جدیدم عزیم هنوز ۱۸ سالم نشده و به نظرم خیلی چیزا رو نباید می گفتن الا اعتماد به نفس دارم

اما تو سختی ها کسی نیس بغلم کنه میگن بچه نیستی دیگه

من نسل جدیدم عزیم هنوز ۱۸ سالم نشده و به نظرم خیلی چیزا رو نباید می گفتن الا اعتماد به نفس دارماما ت ...

خب ۱۸ سال هم در مقایسه با بچه پیش دبستانی قدیم محسوب میشه

معلما باید والدین رو در جریان امورقراربدن مادران نسل گذشته کودک رو تحت فشار قرارمیدادن ولی نسل جدید اینطور نیستن خداروشکر

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
خب ۱۸ سال هم در مقایسه با بچه پیش دبستانی قدیم محسوب میشهمعلما باید والدین رو در جریان امورقراربدن م ...

مادر نسل جدیدم نیستم😂

حالا هر چی بابا من یه چیز گفتم انقدر کشش ندید🙏😘

2810