2777
2789
عنوان

هماتوم وتشکیل نشدن قلب

101 بازدید | 16 پست

رحمم دوشاخه پنج تاسقط داشتم ودوباره باردارم سرقبلیا۶ هفتگی ضربان قلب مشخص بودامروزرفتم هفت هفته ویک روزش بودوضربان قلب نداشت وهماتوم وزده 11*14ایابازامکان سقط هست چون دکترسونوگرافی گفت فکرنکم دیگه بچه بمونه من امپول انوپرا وشیاف پروژسترون هم استفاده میکردم تاامروز

کسی هست راهنمایی کنه من بایدچکارکنم خیلی نگرانم 😭😭😭😭😭😭😭 

هیچی 

برو متخصص نازایی برا اینم اروم باش و برو یه سونو دیگه منم بم گفتن یجا ۴۰ درصد هماتوم بفد رفتم یه متخصص گفت اون مایع خود جنینه

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی برو متخصص نازایی برا اینم اروم باش و برو یه سونو دیگه منم بم گفتن یجا ۴۰ درصد هماتوم بفد رفتم ی ...

اره بایدبرم جراحی کنم ریسک کردم واقدام کردم واستراحت مطلق تاامروزاصلاکاری انجام نمیدادم ولی دردشکم وکمردارم وپایین شکمم خیلی ناجورورم کرده 

کسی نیست 😔😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭

رحم دوشاخ خیلی سخته بچه دارشدنش ولی میشه دختراقواممون بعد۱۲سال اوردبچشو دنیاودی تا۹ماه توجابود حتی دکترمیومدبالاسرش ازمایش انجام میداد خیلی خرج کرد خیلی خیلی تلاش کرد تودنیاایقدر علم پیشرفت کرده ک هیجکس بجزاینکه نخاد همه دیگه میتونن بچه داربشن

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

رحم دوشاخ خیلی سخته بچه دارشدنش ولی میشه دختراقواممون بعد۱۲سال اوردبچشو دنیاودی تا۹ماه توجابود حتی د ...

اره منم مطلقم فقط تادکترتونستم برم من دوشاخ کاملم وسقط زیادداشتم خداکمک کنه همه بچه صحیح وسالم دنیابیارن من ک خیلی حرف شنیدم 😔 

2810