2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری یک دیقه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انسانیم میخوام برم فرهنگیان😄گفتم بگم که بدونی همه حقوق نمیرن خودتو ناراحت نکن😁

بابا ولشون کن این نی نی سایتیا یک مشت زن سن بالای ول تو گوشین پر از عقده و نرسیدن البته نه همشون 

2805
اخه چه صنمی داره جو دانشگاه آزاد با دولتی حاضرم صد بار پشت کنکور بمونم یک بارم به آزاد فکر نکنم

نه به پشت مونده فک کن نه به ازاد رفتن دوست من همیشه بهم می‌گه حتی اگه میخوای اموزش ابتدایی قبول شی هیچ وقت به قبول نشدن فک نکن فقط بگو خدایا این راه رو سر راهم قرار بده قبول شم همین 

نه به پشت مونده فک کن نه به ازاد رفتن دوست من همیشه بهم می‌گه حتی اگه میخوای اموزش ابتدایی قبول شی ه ...

بابا همین را بگو چرا نریم آخه این همه رفتن مگه فرق داریم ما باهاشون؟ نه به خدا من دارم می بینم این رتبه سه رقمی دو رقمی هارا  

بابا همین را بگو چرا نریم آخه این همه رفتن مگه فرق داریم ما باهاشون؟ نه به خدا من دارم می بینم این ر ...

الان دیگه همه چی شده معدل 

معدل اوردن راحتتر از کنکوره معدلت بالا باشه کنکورتم خوب میدی

اینایی هم که قبول میشن شاخ ندارن که مث ما ادم معمولین🤣