2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چیکار کردی گریت گرفت

هیچی تا دوروز فقط سکوت کردم تا روز گفتن ببرینش قبرستون سر خاک بزارید ببینه منوبردن تا جیغ زدم گریه کردم خیلیییییی تا حالم بد شد بیمارستان رفتم

چرا ولی ازبس جوون مرگی بیشتر میشه که میگن انسانها به در حسرت مرگ سالخوردها میمونن

حسرت ؟البته که تو حسرت مرگ کسی بودن اصطلاح جالیی نیست ولی بله متاسفانه مرگ جوون زیاد شده متاسفانه 😔

خب من اینقد گریه کردم امروز متوجه شدم نزدیکو خوب نمیبینم

بله خب هیچ چیزی زیادش خوب نیست ولی گریه هم بعضی وقتا لازمه خب و اینکه گریه بخواد بیاد میاد دیگه نمیشه که جلوشو گرفت 

حسرت ؟البته که تو حسرت مرگ کسی بودن اصطلاح جالیی نیست ولی بله متاسفانه مرگ جوون زیاد شده متاسفانه 😔

منظور اینکه توقع می‌ره اونی که یه عمری ازش گذشته از دست افتاده مریضه یا نمی‌دونم هزار ویک‌چیز اونا هنوز هستن جوونا ازبین میرن

2810