2777
2789
عنوان

قد بلند بودن عالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 12863 بازدید | 422 پست
هرجور دوست داری فکر کن عزیزم

من قدم ۱۶۲ هست وزنم ۵۸ قدمو دوست دارم ولی تا حالا به کسی نگفتم من کسی که بلند تر از منه یا کوتاه تر از منه نمی‌پسندم  تو کی هستی که به پسندی یا نه خدا پسند کرده آفریده خودشیفته بودن هم حدی داره یه پسر هول ازت تعریف کرده دور برداشتی هر دختری بره خیابون پسر هول زیاده ازش تعریف کنه دلیل نمیشه بخاطر پسرای هول جوگیر بشی فکر کنم خدای

باشه قدبلند باشه قد رعنا باشه زبان زد🤗موفق باشی

ممنونم عزیزم همچنین😉😉

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوستانه بهت میگم رو کسی برچسب روانی بودن نزن🤭من که برام مهم نیست ب خاطر خودت میگم

گفتم مشکل روانی

این با روانی بودن خیلی فرق داره😃

به خاطر همین میگم رو سوادت کار کن

انگار معنی بعضی از کلماتی نمیدونی متاسفانه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
2805
❌❌❌❌❌به نظرم تاپیک بترکه بهتره...چون اینجوری نه به کسی توهین میشه نه کسی ناراحت میشه ..یه گزارش بزنی ...

الان قفلش میکنم 

من که بی شخصیتی اینا برام مهم نیست 

اینجا چند تا کاربر درگیر شدن بخاطر گل روی اونا می‌بندم🌺

حالا یکی هم از خودش راضیه باید بیاین گند بزنین تو حس و حالش؟ 

دقیقا به خاطر حرفای امثال شماست که این قدر ملت به کارای زیبایی رو میارن چون بلد نیستن از خودشون راضی باشن

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
گفتم مشکل روانیاین با روانی بودن خیلی فرق داره😃به خاطر همین میگم رو سوادت کار کنانگار معنی بعضی از ...

تو که می‌دونی فرق روانی رو با مشکل روانی رو توضیح بده فیلسوف

کل حرفاتون اینه که جنس مخالف بیشتر جذب کی میشهچه کسایی که قد کوتاهن،چه بلندبه خودی خود چیزی برای ارا ...

متاسفانه سنش کمه و تو این سن تمام فکر و ذکرشون جنس مخالف هست

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
حالا یکی هم از خودش راضیه باید بیاین گند بزنین تو حس و حالش؟ دقیقا به خاطر حرفای امثال شماست که این ...

اعتماد به نفس با تخریب دیگران متفاوته

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

تو که می‌دونی فرق روانی رو با مشکل روانی رو توضیح بده فیلسوف

من توضیح بدم شما قول میدی متوجه بشی عزیزم؟

2810