2777
2789
عنوان

قد بلند بودن عالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 11995 بازدید | 422 پست

افتخار و خوشحالی زیاد اونم تا این حد که بخوای تاپیک بزنی  اونم برای چیزی که دست خودت نبوده و هیچ نقشی نداشتی چه مفهمومی رو میرسونه؟؟؟

الف  خودشیفتگی 

ب  عقده دیده شدن بیشتر و عزت نفس پایین 

ج  اسکل بودن 

د  همه موارد 

ملیت ،جنسیت ،ظاهر و قد  ،قوم و نژاد  چیزایی هستن که هیچ نقشی نداشتیم توش ،پس نه افتخار کردنش درسته ته غصه خوردن بخاطرش

و صد البته کوبیدن دیگران بخاطر موارد بالا صددرصد اشتباهه

سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐
یارو اومده کامنت زده الان دخترای فلان شکل تو بورسن بابا حال ادمو با این کامنتاتون به هم میزنید اگه ا ...

واقعا حال آدم رو بهم میزنند🫠🫠🫠

مصداق جمله ی "زیبایید اما توخالی" هستند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش به حالت عزیزم من قدم ۱۴۸ پس برای همین زیاد شوهرم دوستم نداره ایشالله شما خوشبخت باشی 🥰

عزیزم شوهرت شعور نداره تو خودت رو ناراحت نکن به خدا همه چیز به قد نیست

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

من ۱۷۵ اماتفاقا از ماشاءالله گفتن بقیه حس بد میگیرم

دقیقا منممممم

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
2805
خوش به حالت عزیزم من قدم ۱۴۸ پس برای همین زیاد شوهرم دوستم نداره ایشالله شما خوشبخت باشی 🥰

ن عزیزم دلیلش اینه ک خودت ب خودت حس خوب نداری 

پس این احساست باعث دفع احساس دیگران هم میشه

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
یارو اومده کامنت زده الان دخترای فلان شکل تو بورسن بابا حال ادمو با این کامنتاتون به هم میزنید اگه ا ...

خدایی با کامنتت حال کردم 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

طرف روانشناسهبا چند مدل تست هم نمیتونه با اطمینان بگه کسی مشکل روانی داره اونوقت تو فرق یک سری کلمات ...

شما حتما رو سطح سوادت کار کن عزیزم

اینو دوستانه بهت میگم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

❌❌❌❌❌به نظرم تاپیک بترکه بهتره...چون اینجوری نه به کسی توهین میشه نه کسی ناراحت میشه ..یه گزارش بزنین همه گی

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

2810