2777
2789
عنوان

میشه یکم باهام صحبت کنید

76 بازدید | 13 پست

از شدت افسردگی نمیتونم کاری کنم شوهرم‌منو از لحاظ روحی تنهام‌ گذاشته و افسرده تر شدم از بچم ۹ ماهشه مراقبت میکنم براش سوپ و غذا درست کنم اصلا دیگه‌نمیتونم شام درست کنم برا خودمون حالم بده مرگ رو ترجیح میدم امشب روفتیم ۲ تا اسباب بازی از این ساختنیا خریدم نگاش میکردم ازش سوال کردم که این قطعاتو نداره که یهو داد میزد سرم خی نداره چیکار کنم که نداره .....

تاپیکای قبلم گفتم‌نه محبتی داره نه روابط جنسی داره

بی نهایت تنهام 

اصلا چرا زندم که چی بشه؟ 

وقت روانپزشک هفته ی دیگه گرفتم ولی درد من با محبت و حرف زدن حل میشه

این مردای بی عشق و بی عاطفه رو بگیری دونه دونه سلاخی کنی.آخه پفیوزیه دوست دارم یه نگاه عاشقانه چمیدنم یه حرکت عشقولی ایقد سخته انجام بدید خاککک

🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

دستو دلم بهکار نمیره

امروزم مدیر ساختمون جلومو گرفته که حق ندارید ماشین قراضه پارک کنید فلان کنید شان ساختمون میاد پایین خودموم شاسی بلند داریم فلان دارین ( اون میگفت)بعد تهدید وار میگفت صاحبخونتو خبر میکنم یجورایی تحقیرم میکرد بدتر شد حالم کلی گریه کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این مردای بی عشق و بی عاطفه رو بگیری دونه دونه سلاخی کنی.آخه پفیوزیه دوست دارم یه نگاه عاشقانه چمیدن ...

فقط دعوا داره باهام

بهش میگم تنهام وقتایی که میریم بیرون پیشم باش نرو برای خودت اینور اونور. میگه نکنه میخوای بیکار بشینم پیش تو

2805

بچه ۹ ماهش بچه خودتم هس عزیزم، ول کن مرد جماعت رو، عشق رو هیچ وقت از  مردت طلب نکن اکثر مردها فقط ادای عاشق ها رو در میارن، خودت رو دوس داشته باش و بچه ت رو، به درک که دوست نداره یا بهت اهمیت نمیده لیاقتت رو نداره، اگه کنارش عذاب میکشی فقط به چشم یه هم خونه بهش نگاه کن توقع عشق ازش نداشته باش. بچه ت رو داری انگار دنیا تو مشتته، هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر فرزندی نیس. 

فرشته کوچولوم، دختر نازم خوش اومدی به زندگیم😍

کاملا درکت میکنم💔 ولی من نتونستم تحمل کنم با دوتا بچه دارم جدا میشم 

منم الان حال تو رو دارم شاید بدتر فقط خدا میدونه از دوری بچه هام چه عذابی دارم میکشم 

کم آوردم دیگه😔

بچه ۹ ماهش بچه خودتم هس عزیزم، ول کن مرد جماعت رو، عشق رو هیچ وقت از مردت طلب نکن اکثر مردها فقط اد ...

ای کاش اونموقع یکی این حرفا رو به من میزد 

و یکم دلم قرص میشد  الان از دوری بچم انقد عذاب نمی‌کشیدم 

عزیزم فقط خودت میتونی برای خودت کاری کنی هیشکی دلش برات نمیسوزهرو اون حساب نکن بنظرم نادیده بکیرش و ...

فکر خوبیه

ولی واقعا تنهاییمو نمیدونم چیکار کنم دارم از پا در میام 

کاملا درکت میکنم💔 ولی من نتونستم تحمل کنم با دوتا بچه دارم جدا میشم منم الان حال تو رو دارم شاید بد ...

این بنده خدا وضعیتش از توهم بدتره🥹🥹دلم گرفت رفتم پستاشو خوندم جه عذابی میکشه دورا ازبچه هاش😢😢