2777
2789
عنوان

رژیمم خراب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 23 پست
پاشم برم مسواک بزنم دیگه نتونم چیزی بخورم

صد در صد گرسنه میشی تا شب 

بعدم که میگی مهمونی اونجا میخای چیکاد کنی

راستی رژیمت چجوریه

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور🌱✨️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم عزیزم بی ربط سوالم البته ان شاء الله تا الان نتیجه گرفته باشینولی شما رفتین ابن سینا هزینه ای ...

نه هنوز اوایل درمانیم هزینه ها که بالاست ولی بیمه یه بخش کوچکش رو میده 

هزینه ها نسبت به مرکز مام خیلی بهتره 

دکتر همسرم ازادی فرد و خودم انصاری 

نه هنوز اوایل درمانیم هزینه ها که بالاست ولی بیمه یه بخش کوچکش رو میده هزینه ها نسبت به مرکز مام خیل ...

ان شاء الله به حق فاطمه زهرا نتیجه خوب بگیری دلت شاد بشه

یعنی فقط آزمایش و سونو دادین هنوز انجام ندادن کاری درسته 

من تعریف انصاری رو خیلی شنیدم میگن کارش خیلی خوبه چون اونا اکثرا فلوشیب نازایی   دارن

ببخشید عزیز هی سوال میپرسم باید تکمیلی باشه از بیمه بگیری یا همون جا مرکز کم میکنه

ان شاء الله به حق فاطمه زهرا نتیجه خوب بگیری دلت شاد بشهیعنی فقط آزمایش و سونو دادین هنوز انجام نداد ...

مممنونم انشالله مراحل اولیه اش طولانیه بعدشم من منتظر درمان همسرم هستم تا یکم اسپرم ها شرایط بهتری پیدا کنن و انشالله ای وی اف کنیم 

تامین اجتماعی همون موقع از هزینه کم میشه ولی برای تکمیلی برگه میدن شما از بیمه تون میگیرید

ان شاء الله به حق فاطمه زهرا نتیجه خوب بگیری دلت شاد بشهیعنی فقط آزمایش و سونو دادین هنوز انجام نداد ...

انصاری به نظر من یجوریه اصلااا صحبت نمیکنه همش تو فکره انگار و اطرافیانش صحبت میکنن اونام خیلیییی کم