2777
2789

قضیه بصورت اتفاقی یادم اومد و بهش توجه کردم 

پسر عمه ام ۱۰ سال پیش از شرکت پتروشیمی تعدیل نیرو شدن .. بعدش دوباره اعتراض کردن و این‌ها برگشتن اما پسر عمه ام برنگردوندن ۸۰ نفر بودن تعدیل نیرو ها فقط پسر عموم برنگشت بقیه همه برگشتن 

چرا؟

چون اون ۸۰ نفر اسم پسرعمه ام رو بین خودشان تحویل ندادن اونا میگفتن یادمان رفته (البته دروغ میگفتن) چندتا از آشناها پسر عمه و فامیل های خودمان بودن گفتن از روی حسادت و بدخواهی اسمش رو خط زدن ..بعدش پسر عمه هرچی کرد که فقط من ؟ شرکت میگفت لیست داده شده ما فقط دستور بکارگیری دوباره این‌ها رو گرفتیم بیشتر نمی‌تونیم..

خلاصه پسر عمه ام خیلی ناراحت بود نزدیک ۲ سال بیکار بود افسردگی کامل شب و روز غصه می‌خورد 

اما بعد ۱۰ سال چی شده ؟

همه اونایی که برگشتن البته فامیل های پسر عمه ام که جز اون آدما بودن الان همه یک زندگی متوسط به پایین دارن درسته پتروشیمی کار میکنن اما هنوز کارگر و نیرو ساده ان اونجا و حقوق معمولی 

اما پسر عمه ام خونه خوب خریده ، ماشین خوب داره ، زندگی خوب داره ، زن و بچه خیلی خوب 

چجوری ؟ بعد ۲ سال بیکاری رفت با یک پیمانکار کارگری کنه یک سال پیشش کارگر بود پیمانکار از صاف و ساده بودنش خوشش اومد بهش اعتماد کرد مسولیت داد چند سال اینجور بود پیمانکارش اومد دختر برادر خودشو براش گرفت 

بعد الان شریک همون پیمانکاره و پیمانکاری میگیرن 

آره وقتی خدا بخواد اینجوریه دوستان 

اونموقع ناراحت ترین آدم بود که چرا فقط من بیکار موندم همه برگشتن سرکار و یکسال بعدش بازم بیکار بوده مطمئنم فقط غصه می‌خورده اما الان اونا که رفتن چی این که نرفت کجاست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
من زرنگ نیستم ولی حسودم 🙈البته تو دل خودم و با حسادتم هیچ وقت سعی نکردم به کسی ضربه بزنم

هیچی بدتر از حسادت نیست ، حسادت تو دل به کسی آسیب نمیزنه اما به خودت چرا 

سعی کن این عادت زشت را ترک کنی 

هر وقت کسی اطرافیانت موفق شد یا پیشرفت کرد یا چیزی بهتر خرید و...، به خودت مدام تلقین کن خوشحال باشی 

هیچی بدتر از حسادت نیست ، حسادت تو دل به کسی آسیب نمیزنه اما به خودت چرا سعی کن این عادت زشت را ترک ...

میدونم عزیزم همیشه اینجوری نیستما ولی بعضی وقتا هر کاری میکنم ته دلم خوشحال نمیشم یه حسادت کمی هست متاسفانه