2777
2789

بیاین همه مون ی آرزو کنیم بعد هم نفری ی صلوات برا همدیگر بفرستیم، بگید نیت دلتون چیه؟ الان و آرزویی دارید؟ 

من خودم انقد غرق مشکل شدمه بابام گفته میخام از شناسنامه درت بیارم حالم خیلی بده برام دعا کنید بابام خوب بشع باهام همه چیز درست بشه بخدا سه ماه ی سر زندگیم تباه شده 

(خودم آرزو میکنم بابام راضی بشه و تموم مشکلاتمون تموم بشه و هرچی دعوا و بحث استرسه تموم بشه بره)

سه ماه تمام هر شبم شده استرس و ترس کل موهام کچلی گرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا مشکلات زندگیه منم حل کن دیگه قربونت برم بخدا که خسته شدم اینقد همسرمو خوردش نکن غرورشو نشکن 

خدایا فردا کارای سند حل بشه و جواب اون نامه بیاد

خدایا مردم از استرس و فکر و خیال بخداکه یه خواب راحت ندارم

کاش اصلا صب نشه .

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)

داییم ک از سن بیست سالگی فلج شد با تصادف و الان یازده سال میگذره ۳۱سالش . راه بره و خوب بشه خانواده تشکیل بده بگید امین.🙃هیچکس ندار مادر ندارع پدربزرگمم رف ازدواج کرد تک تنهایی بمیرم برادلش

😐
2810