2777
2789
عنوان

موافق توی رابطه بودن دختر هجده سالتون هستین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 89 پست
تشویقشون می کردم بعد ی دوره چند ماهه رفت و آمدی که با حفظ، حریم ها باشه، اگر با هم اوکی بودند، ازدوا ...

آفرین به شما 🙂👍

واقعا کاشکی افراد با عقاید شما توی جامعه زیاد می بودن

شاید این طوری نوجوون با حمایت و پشتیبانی خانواده خودش کمتر ضربه می خورد :)

تو برای من قشنگی! همونقدر‌ که‌ جنگل‌ با‌ درختاش‌ قشنگه❤️🍁همونقدر که دریا با موجاش قشنگه🌊🩵همونقدر که روز با خورشیدش قشنگه💛☀️همونقدر که شب با ماهش قشنگه🧡🌙همون قدر که این دنیا با تو قشنگه🥺🫀خوشا صبری که پایانش تو باشی:)"M"🤍💍

من زیر هیجده قبول ندارم. 

بالای هیجده اوکیه. 

ولی بایدد اون پسر و خانوادش رو بشناسم بعد. 

دختری که پسر ندیده باشه تو ازدواج به مشکل میخوره،  دختری هم که همه پسرا رو تست کرده و رابطه جنسی داشته و از پسرا خیانت و... دیده هم تو ازدواج به مشکل میخوره.  البته که همه ی اادما میتونن تروماهاشون رو از بین ببرن و از نو شروع کنن یا ذره ذره تجربه به دست بیارن. 

ولی به نظرم نه اونقدر شور شور که دختر تا قبل از ازدواج با هیچ پسری ارتباط ذهنی و عاطفی نداشته باشه و نه اونقدر بی نمک که قبل از ازدواج رابطه جنسی باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرومادردختروپسرگ. و.. ه.. خوردن،

😐😐😐

تو برای من قشنگی! همونقدر‌ که‌ جنگل‌ با‌ درختاش‌ قشنگه❤️🍁همونقدر که دریا با موجاش قشنگه🌊🩵همونقدر که روز با خورشیدش قشنگه💛☀️همونقدر که شب با ماهش قشنگه🧡🌙همون قدر که این دنیا با تو قشنگه🥺🫀خوشا صبری که پایانش تو باشی:)"M"🤍💍

بنظرم تو این سن رابطه جدی برای بچه ها خوب نیست ،

برای آشنایی با جنس مخالف و تجربه کسب کردن خوبه به شرطی که دلبستگی پیش نیاد که اغلب ناممکنه بخاطر غلبه هورمونها توی اون سن ،

ازدواج که ول کن تو روخدا ، زیر بیست و پنج ازدواج کلا حماقته ،

💍🩷
2805

ببین ۱۹سالمه و دقیقا تو همون سنی که میگی رابطه رو تجربه کردم

نمیتونم بگم بد بود یا نه 

الان که همچیز تموم شده واقعا ناراحتمم و بعضی وقتا با خودم میگم ای کاش هیچوقت اینکارو نمیکردم

از یه طرفی هم اون زمانی که با اون بودم از ته دلم خوشحال بودم و حالم خوب بود و هیچوقت اذیتم نکرد و اونقدر روزای قشنگیو تجربه کردم که بنظرم ارزششو داشت 

و هنوزم اگه اون شخص برگرده باهاش ادامه میدم 

مهم اینه که آدم درستیو پیدا کنی🙂

بلهنسل شما توی سن ۱۵ ۱۶ سالگی یا همون ۱۸ سالگی ازدواج کردندختر شماهم همون نیاز هارو توی این سن دارها ...

واقعا منطقی و عاقلانه بود نظر شما 

آفرین به شما با همچین عقیده درستی👍❤️

دانشگاه که رفته یعنی ی مدتی داره میرهبعدشم فکر نمی‌کنی انتخاب شما درست نبوده؟!خیلی ها میان میگن نه چ ...

این خانم حتما خانواده اش هم با اون پسر آشنا می شدند،  نظرشون مخالف بود

ولی گویا اون پسر مورد تایید خانواده دختر هست..  البته ی مقدار زمان و رفت و آمد و تحقیق و مشاوره و...  نیاز هست برای نظر قطعی و مطمئن شدن

ولیطول دادن زیاد هم درست نیست..  حداکثر 6ماه

آره

بهرحال این چیزا رو دیگه همه تجربه میکنن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
اصولا زندگی دخترم به من مربوط نمیشهولی قلبا بله

بچە داری؟

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

2810