2777
2789
عنوان

خانواده نظامی‌ها سپاهی‌ها بیان یه لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همکار هاش که نه یه بخشی هست اسمش فکر کنم بخش شنود هست اونا شنود می کنن

پس چجوری یه اتفاقی افتاده بود ، بعد اعضای خانواده که عضو نظامی هستن متوجه شده بودن

🤕🤦🏻‍♀️

نه اینطور نیست ، خود اداره شنود میکنه

پ از کجا فهمیده؟

یعنی اداره بهش گفته‌ بوده؟

اخه مسئله‌ای نبود که مثلا خطری باشه که نظام اینارو زیرسوال ببره یا از این دست قبیل..

یه مسئله شخصی یه ارتباط..

عجیب بود برا همین سوال کردم

پس چجوری یه اتفاقی افتاده بود ، بعد اعضای خانواده که عضو نظامی هستن متوجه شده بودن🤕🤦🏻‍♀️

خب شاید یکی از اون ها با یه کارمند از بخش شنود دوست بوده یا خودشون بهش گفتن که فلان چیز رو تو مکالمات اعضای خانواده ات شنیدیم اونم به بقیه خانواده گفته

هووووف🙂😑🤦🏻‍♀️نیاز به مجوز قاضی نداره؟اخه از نظر اسلام ، تجسس در کار دیگران و استراق سمع حرامه

نه عزیزم نداره 

چون اونا باید بدونن خب کارمنداشون چی کار میکنن خیلی ببخشید مصلا خانم بازی میکنن یا 

مش.... ب میخورن از این چیزا 

نمیشه بی توجه باشن

پ از کجا فهمیده؟یعنی اداره بهش گفته‌ بوده؟اخه مسئله‌ای نبود که مثلا خطری باشه که نظام اینارو زیرسوال ...

بببین اول اداره شنود کرده بعدش یه موقعیتی پیش اومده که بخاطرش از حراست صدا زدن گفتن بیا ، توی حراست گفتن از شنود هات یه چیزی متوجه شدیم و این داستانا

لطفا احترامتو حفظ کن🫶

هووووف🙂😑🤦🏻‍♀️نیاز به مجوز قاضی نداره؟اخه از نظر اسلام ، تجسس در کار دیگران و استراق سمع حرامه

اسلام چیه عزیز دلم؟

چقدر ساده‌ای عزیزم. معلومه آدم خوبی هستی.

نه شنود نمیکنن شما رو. نگران نباش. مگه اینکه پدرت پست مهمی داشته باشن و رده‌بالا باشن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
اخه یه اتفاقی افتاده‌ بود ،بعد همین اتفاقو یکی از اعضای خانواده که نظامیه متوجه شده بود...

اون خودش یه کاری کرده. مثلا هک کرده. یا شاید خودشم همچین بخشی کار میکنه و...

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
نه عزیزم نداره چون اونا باید بدونن خب کارمنداشون چی کار میکنن خیلی ببخشید مصلا خانم بازی میکنن یا مش ...

اخه بقیه سازمانها همچین نیازی نیست که بدونن کارمنداشون چه غلطی میکنن🚶🏻‍♀️