2777
2789
عنوان

بیماری ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ندیدم والا خریدن رو فرستادم خریدم یعنی همه باید میخریدن بعد تحویل میدادیم دیگ دقت نکردم گزاشت سرش یا ...

من همه چی با خودشون بود بد ب دلت راه نده عزیزم ویروس تو محیط زنده بیشتر از چند ثانیه زنده نمیمونخ

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
من همه چی با خودشون بود بد ب دلت راه نده عزیزم ویروس تو محیط زنده بیشتر از چند ثانیه زنده نمیمونخ

امیدوارم من خیلی وسواسی هستم همشم سر همین ایدز هر کاری می‌کنم با استرس ‌‌رعایت کردن زیاد ک مبادا بعدش اذیت بشم این یکی رو اصلا نمیدونستم چجوریه اصلا نمیدونستم واژینال ت عمل انجام شده قرار گرفتم و انجام دادم محیط تر تمیزی بود شوهرم انقد از دست من حرص میخوره میگه مگه امکان داره رعایت نکنن دستگاه خودشون خراب میشه اون تو پر از عفونت و ایناست برای هر کسی نزارن دستگاه نابود شده ولی من متاسفانه ترس رو دارم دیگ 

2805
امیدوارم من خیلی وسواسی هستم همشم سر همین ایدز هر کاری می‌کنم با استرس ‌‌رعایت کردن زیاد ک مبادا بعد ...

من بدتر از توهم ولی خوب اگر قراره از این طریق منتقل شه الان ۶۰ درصد زنا داشتن بیخیال باش یا این چیزا منتقل نمیشه وقتی همه چی خودت تهیه کردی دیگ نمیان دستگاه کثیف وارد بدنت کنن

من بدتر از توهم ولی خوب اگر قراره از این طریق منتقل شه الان ۶۰ درصد زنا داشتن بیخیال باش یا این چیزا ...

ایشالا خدا کمک‌ کنه مشکل اصلی ما حل شه دیگ شاید گیر ندیم ب هر چی الان دوستم هم رفته همین سونو بهش گفتم تعجب کرد گفت منم ندیدم مهم نبود ببینم چون پزشک رعایت میکنه ی لحظه بهش حسودیم شد منم ای کاش طرز فکرم اینجوری بود ولی متاسفانه .. مرسی عزیزم توام فوبیاش نداشته باش تو ک از روکش مطمئنی دیگ هیچ ترسی نیست خودتم میگی ویروس زیاد زنده نمیمونه پس توام استرس نداشته باش 

ایشالا خدا کمک‌ کنه مشکل اصلی ما حل شه دیگ شاید گیر ندیم ب هر چی الان دوستم هم رفته همین سونو بهش گف ...

اره بابا اینقدر استرس تو زندگی هست اینا داخلش گمه 

شما باردارید