2777
2789
عنوان

چقدر سبک زندگی ها متفاوته

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 26 پست

ما هم قبلا دو جور غذا و چند نوع مخلفات میذاشتیم، از وقتی فهمیدیم پیامبر سر سفره ای که بیشتر از یک نوع غذا میذاشتن نمی نشست ما هم کلا سیستممون رو عوض کردیم، فقط یک نوع غذا و نهایتش سبزی خوردن یا زیتون یا ترشی کنارش میذاریم، و بسیار راضی هستیم چون هم مهمونی دادن راحت تر شده هم طرف مقابلمون هم راحت تر میشه برای دعوت، ما به اکثر اقوام این موضوع رو گفتیم و ازشون خواهش کردیم اونها هم همین کارو بکنن

هرکی هرجوری که بخاد پذیرایی میکنه 

شاید شما داری ده مدل میزاری یکی نداره همچن یه نوع کافیه 

شاید شما توان بدنیت بالاس میتونی چند ساعت غذا درس کنی شاید یکی زیاد جون نداره نمیتونه همش تو اشپزخونه باشه 

درخاست دوستی ❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ما ۲ مدل غذا درست میکنیم

سالاد و ..... هم ک مهمون نباشه هم میذاریم برا خودمون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بستگی به مهمونش داره و مناسبتش 

خودم دوست دارم چند مدل غذا و دورچین بذارم 

ولی خیلی کم پیش اومده همونجوری ک مهمونی دادم بهم پس بدن دعوت کنن با چند مدل 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

خیلی از سبک دومی بدم میاد....ما هم مثل شما هستیم حداقل دو مدل خورشت درست میکنیم و مخلفاتم حداقل نوشابه و ترشی و ماست میذاریم اگه وقتش باشه حتما حتما سالاد هم درست میکنیم  با ژله و اینا

به نظر من دو سه نوع غذا اسرافه ،در حالی که بعضی آدما توی این دنیا هستن یه مدلش هم ندارن که بخورن،من ...

چرا اسراف

مگه شما غذا بمونه میریزین دور؟

من که یکی دو روز از اون غذا میخورم تا تموم بشه

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
وضع مالی افراد متفاوت است یه عده هر هفته مهمان دارن ، یه عده سالی یکبار شاید مهمان براشون بیاد

اینجورم نیست که کسی یه نوع غذا درست کنه وضع مالیش بد باشه من میتونم سه چهار نوع غذا بذارم ولی اینکار را نمیکنم ، هم اسرافه هم وقت گیر و خسته کننده 

چرا اسرافمگه شما غذا بمونه میریزین دور؟من که یکی دو روز از اون غذا میخورم تا تموم بشه

عزیزم اسراف فقط دور ریختن نیست همین که چند روز مجبور بشم غذای مونده بخورم یعنی بیشتر از نیازم غذا درست کردم.

جدای از اسراف غذا،وقتی چند مدل غذا درست کنم هم واسه خودم زحمتش زیاد میشه و هم واسه مهمان که سری بعد قراره من مهمانش بشم و به همین خاطر مهمونیا کمتر میشه چون بالاخره کسی دلش نمیخواد خسته بشه و رفت و آمدها کمتر میشن به این خاطر.من‌ همیشه مهمونیامو سبک می گیرم که بیشتر رفت و آمد کنیم و راحت تر باشیم.