2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

تاپیک قبلتو دیدم

چرا اصلا رابطه کامل داری تو عقد؟

لازم نیس یواشکی قرص نخوری و حامله شی همینکه دیگه اجازه رابطه به شوهرت ندی کافیه تا دست بجنبونه

اینجوری چرا عجله کنه؟ هر وقت بخواد زنش در اختیارشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
حامله نشو چون مجبورت میکنه سقط کنی تو میمونی و رحم سوراخ

والا

این بارداری هم به مشکلات قبلیش اضافه میشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
تاپیک قبلتو دیدمچرا اصلا رابطه کامل داری تو عقد؟لازم نیس یواشکی قرص نخوری و حامله شی همینکه دیگه اجا ...

عزیز 

تو تاپیک قبلم توضیح دادم که من همه کاری کردم و درست نشد 

و الان ۸ ماهه خودمو از شوهرم گرفتم کم میرم میام 

با این حال هنوز درست نشده 

خواهرانه میگم تحمل کن ولی بچه دار نشو چون الان رابطه کاملم داری راحته و دسترسی راحت بهش دادی که از اول اشتباه بوده وبچه هم بیاری فقط مشکلاتت بیشتر میشه 

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
والااین بارداری هم به مشکلات قبلیش اضافه میشه

دقیقا عینه همین مورد بعد حاملگیشو تو نی نی سایت دیدم صب تاپیک زده بود ک مجبورش کردن و بزور سقطش کردن مشکوکه ب سوراخ رحم

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیز تو تاپیک قبلم توضیح دادم که من همه کاری کردم و درست نشد و الان ۸ ماهه خودمو از شوهرم گرفتم کم م ...

پس بارداری هم درستش نمیکنه اشتباه نکن اینم برات غوز بالا غوز میشه

چ ربط داره وقتی اسی دختر نیس؟

چون دختر نیست باید بره حامله شه چی میزنی

یه اشتباه کرده تو عقد زن شده دیگه اشتباه بعدو نباید انجام بده ک

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810