2777
2789
عنوان

سرطان پانکراس معده روده

72 بازدید | 11 پست

بابام چند سالی میشه بعضی وقتا معدش شدید اسیدی میشه تا صبح استفراغ میکنه تا اخرین قطره مهدش خالی شه و اسهال ابکی

اندوسکوپی داده کولونوسکپی داده همشون سالمه فقط مشکوک به سلیاکه 

نون و‌اینا رو‌حذف کرده ولی بازم امروز حالش بد شد همش اسهال ابکی داره با حالت تهوع 

تجربه ای داشتین در این مورد؟

قبلا یه بارم التهاب پانکراس داشت خوب شده بود 

توروخدا اگه تجربه ای دارین کمک‌کنین دیگه نمیدونم‌چیکار باید بکنیم

عصبی نیست؟ 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
بعضی وقت ها حالت تهوع شدید مربوط به افزایش فشار خون و مشکل قلب هست اگه در طول این حالت نفس تنگی دارن ...

نه اتفاقا هفته قبل اینطوری شده بود از بس اب بدنشو از دست داده بود ۱ هفته بیمارستان بود قلبشو‌چک‌کذدن‌چیزیش نیست

چرا هست یه عمع دارم با ما زندگی میکنه طبقه دیگس ولی همش اینجاس همش اعصاب بابامو‌خورد‌میکنه دیشبم‌این ...

پس معدش عصبیه. دختر بردارم با اینکه 16سالشه وقتی استرسی میشه یا نارحت میشه همینجوری میشه دکتر بش گفت عصبیه دردش

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶