پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همهی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
خیلی برام جالبه از اول تاپیک یه ریز داری هیت میدی به جاریم😅اینجور تو پیگیر نباشی
تو زمونه ای که حتی پولدارا موقعیت این را ندارند سالگرد ازدواج بگیرند کار بعضی ها باعث طلاق و حسرت بقیه میشه .بلاگرها که ماشالله عامل اصلی طلاق وخیانت خیلیهان
فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خوب راست میگه دور از جون جاریت اولین بار میبینم سالگرد ازدواج تو تالار میگیرن
برا ما خیلی عادیه
برا چند نفرتون جزو عجایب هفت گانه هست متاسفانه
فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همهی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
عزیززمحالا هر چی دوست دادی بپوش ولی در کل کمر تنگ و از پایین گشاد مناسب بارداریه
🤍😅💋
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمیدونم چرا خانوما حسودی میکنن طرف شاده و از زندگیش راضیه دوست داره هر سال جشن بگیره ، ضرری به بق ...
👏👏👏👏
1
5
10
15
20
25
30
35
40