2777
2789
عنوان

کسایی که از قانون کار سر درمیارن بیان‼️‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 19 پست
زنه حتی تهدید کرده اگه آدرس محل کارش رو هم به طلبکاراش بدم میدونه ازش شکایت کنه واقعا میتونه چون یجو ...

شما اگر با آیدی فیک توی شبکه‌های اجتماعی خارجی آدرسشو به طلبکاراش بدی هیچ دادگاهی نمیتونه شما رو محکوم کنه چون اون شبکه ها با پلیس فتای ایران همکاری نمیکنن که بتونن اثبات کنن کار شما بوده . هیچ مدرکی نمیمونه . حتما آدرسشو بده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

شما اگر با آیدی فیک توی شبکه‌های اجتماعی خارجی آدرسشو به طلبکاراش بدی هیچ دادگاهی نمیتونه شما رو محک ...

اینجا چطور چون طلبکار زیاد داشت من شماره یسریاشونو نداشتم میخواستم بشه اینجا بزارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا چطور چون طلبکار زیاد داشت من شماره یسریاشونو نداشتم میخواستم بشه اینجا بزارم

اینجا اصلا . اینجا و ایتا تحت نظر اطلاعات هست . فقط شبکه های خارجی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .