2777
2789

در صورتی که فرد به صورت آزمایشی یجا کار کرده باشه و هیچ قراردادی بین دوطرف نباشه و فرد دیگه یهو سره اون کار نره کار فرما میدونه ازش شکایت کنه؟ آیا حقوق داره؟

من قانون سرم نمیشه 

ولی میگم ک تاپیکت خالی نمونه

وقتی قردادی بینتون نبوده با چی ازت شکایت کنه؟؟

و وقتی قراردادی بینتون نبوده 

اگ کارفرما وجدان داشته باشه میده نداشته باشه نمیده

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در قوانین ما و دنیا همیشه طرف کارگر قانون کار میگیره. الان در مورد شما اونا نمیتونن از شما شکایت کنن ولی شما میتونید با مراجعه به اداره کار و درخواست پولی که تا حالا کار کردین بهشو نمیده رو بکنین اما نگین آزمایشی بود و اینا یا خود سر نرفتم. روزایی که کار کردین اونجا حساب میکنن بعد به اون طرف زنگ میزنن و میگن حق اینو که اینقدر بده مجبورش میکنن روزایی که کار کردی حالا 1 روز 19 روز 100 روز هر چقدر پولتو بدن. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

2805
گفت بخاطر اینکه ترک کار کردی ازت شکایت میکنم

حرف کاملا غیر قانونی زده . اینو گفته که شما بترسی نری شکایتش کنی . مشخصه از شکایت شما میترسه . چه مدت براش کار کردی ؟ 

میتونی برای اداره کار اثبات کنی که اونجا کار کردی ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

حرف کاملا غیر قانونی زده . اینو گفته که شما بترسی نری شکایتش کنی . مشخصه از شکایت شما میترسه . چه مد ...

پنج روز کار کردم و میگه تو با نیومدنت ۱۵میلیون ضرر زدی واینکه آزمایشی بودی و حقوق نداری نه متاسفانه چیزی جز اس ام اس ندارم که اونجا کاررکردم

پنج روز کار کردم و میگه تو با نیومدنت ۱۵میلیون ضرر زدی واینکه آزمایشی بودی و حقوق نداری نه متاسفانه ...

الان نگرانی شما چی هست ؟ اون اصرار داره که باید برگردی سر کار ؟

نه ولی تهدید به شکایت کرده

هیچ نگران نباش .  به کار گرفتن فرد بدون مزد جرم است . کار اون عمل مجرمانه محسوب میشه ولی کار شما هیچ وجهه‌ای از خلاف درش نمایان نیست که قابل تعقیب و پیگیری باشه . اینگونه شکایات غیر قابل استماع قلمداد میشه . 

کارش چی بود ؟

عزیزم کارش این بوده و تو داری از شکایت میترسی ؟ اگر حرفی زد بکشش به فحش . طرف مرده یا زنه .

زنه حتی تهدید کرده اگه آدرس محل کارش رو هم به طلبکاراش بدم میدونه ازش شکایت کنه واقعا میتونه چون یجورایی میخوام آدرسشون بدم برن حقشونو ازش بگیرن منکه مدرک نداشتم حقمو بگیرم حداقل اونا حقشونو بگیرن ولی از یه طرفم یجا خوندم افشای اطلاعات تجاری جرم محسوب میشه واقع سره اینم میمونه شکایت کنه؟

2810