2777
2789
معرفی می شی به بانک دولتی فرقی نداره

نمیدونم اینو نشنیدم کجا هستی؟ تهرانی؟

خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیوار دیدم زنگ زدم شرایط را پرسیدم

آها اون احتمالا سرمایس ، ولی به دیوار اعتماد نکن یوقت دیدی سرکاری بود

خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉
2805
غرب

اگر وام میخوای بگیری عضو دی جی وام شو خیلی وام بهت معرفی میکنه با شرایطت

تماس گرفتم کفت یه تایم حضوری مدارک را بیار دفتر حقوقی برن ببینم

اوکی حضوری برو صحبت کن ببین چی میگن

این شرایطش برام خوب برم ببینم چطوره چهار درصد یود

آره ۴درصد خوبه شمارشو بهم میدی منم زنگ بزنم؟

من همه راههاشو رفتم امروز برام اس اومده مدارکم مشکل داره زنگ زدم پشتیبانی میگه بانکای تهران کمبود بو ...

منظورتون چیه شما از طریق بانک اقدام کردین یا از این وام ها که من می گم

منظورتون چیه شما از طریق بانک اقدام کردین یا از این وام ها که من می گم

من از طریق دفتر وام اقدام کردم الان یکساله هنوز موفق نشدم وام بگیرم مسخرشو درآوردن

2810