2777
2789
عنوان

دعانویس گفت طلسم کردن…

83 بازدید | 4 پست

یکی از دوستام با ما خیلی صمیمی بود بعد اینجوری ک همیشه خونه هم رفت و امد داشتیم، این مامانش از ما خوشش نمیومد تا حدی ک دوستم خونه ما بود دروغ میگفت ب مامانش ک پیش ما نیست

از دو ماه پیش یهو تغییر رفتار داد، حالا چند روز پیش رفتم سرگرمی ی ف ا ل بگیرم ، فالگیر بهم گفت ک مامان دوستت طلسمش کرده ک اصلا ب ما نزدیک نشه و باطل شدنش سخته

خودم خیلی اعتقاد نداشتم ولی دوماهه ک رفت و امدمون الکی الکی قطع شده و بیخودی انگار دشمن هم شدیم طوری ک اصلا ازش بدم اومده حس میکنم اونم همینه

نمیدونم چکار کنم نمیتونم بیخیالش شم فقط ی دوستی ساده نیست روابطمون یکم پیچیدس و رفت و امد خانوادگی داشتیم

نظر شما چیه؟ کدوم مادری رو بچه خودش طلسم میذاره؟؟

یعنی من دوست دارم از یه نفر بشنوم که فالگیر نگفته طلسمت کردن

خب اونایی ک فالگیر میگ طلسم نداری ک نمیان بگن

من خودم تا ی کارم ب مشکل میخورد میرفتم ف ا ل میگیرفتم ک ببینم طلسم نکرده باشن😁😂 همیشه هم میگفتن ن طلسم نداری خودت گشادی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من فکر می کنم خود این دعا نویسا خودشون دعا میندازن تو زندگیمون با اولین باری که پیششون میریمکه اینجو ...

بینشون ی عده کلا هبردا پیدا میشه ک چرت میگن ولی همشون اینجوری نیستن اخه میدونی من حرف این فالگیره رو اعتماد نداشتم رفتم با یکی دیگم چک کردم اونم دقیقا همون حرفا رو گفت🤦‍♀️