2777
2789
عنوان

یه ماسک موی خونگی و ساده🧡😍🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 22 پست
یه ماه زینک خوردم فقط خودم چاق شدم هیچ تاثیری نداشت برام کمبود ویتامین دی شدید دارم اختلال هورمونیهم ...

پس حتما حتما فکر درمان اساسی باشید ❤️ 🌹 

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

استارتر یه سوال اول سر رو با شامپو میشورین بعد اینو میزنین یا باید برعکس اجرا بشه؟سوال شد واسم

نه قبل از حموم میزنم ، ۲۰ دقیقه قبل از حموم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه قبل از حموم میزنم ، ۲۰ دقیقه قبل از حموم

آهااا درسته 

مرسییی🥰

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

پس حتما حتما فکر درمان اساسی باشید ❤️ 🌹

ممنون گلم حتما 

ولی فعلا ازمایش دادم چندتا دکتر نشون دادم گفتن کلیه ها مشکل دارن  نمیدونم واقعا مشکل چیه  حالم خیلی بده اگه چیز بدی باشه چی😔

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
2805
ممنون گلم حتما ولی فعلا ازمایش دادم چندتا دکتر نشون دادم گفتن کلیه ها مشکل دارن نمیدونم واقعا مشکل ...

قشنگم ، بد به دلت راحت نده، ان شاالله چیزی نیست و زود خوب میشی 🥰😘🤲🏻

روغن بنفشه هم خوبه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞